Na kontaktoni

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

http://www.stepicceecharity.org

Lajme

Raiffeisen Bank International gjeneron nje fitim te konsoliduar prej 288 milion Euro ne gjashte mujorin e pare te 2015

Vjene 19 Gusht 2015

- Te ardhurat neto nga interesi ulen 13.9 perqind ne 1,682 milion Euro nga viti ne vit (HY/2014: 1,954 milion)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative ulen 8.6 perqind ne 1,388 milion Euro (HY/2014: 1,519 milion Euro)
- Provigjionet neto per humbjet nga kredite e keqija rriten 4.3 perqind ne 592 milion Euro (HY/2014: 568 milion Euro)

Të gjitha shifrat janë të... Lexo më shumë >

Raiffeisen Bank dhuron gjak për fëmijet talasemike

Raiffeisen Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar ka organizuar për të gjashtin vit në rradhë fushatën për dhurimin e gjakut për fëmijët talasemikë në sloganin “Të dhurosh gjak, do të thotë të japësh shpresë, të shpëtosh jetë!”.

Edhe këtë vit, si dhe në kuadër... Lexo më shumë >

Tremujori i pare i 2015: Raiffeisen Bank International raporton nje fitim te konsoliduar prej 83 milion Euro

- Te ardhurat neto nga interesi ulen 16.2 perqind ne 820 milion Euro nga viti ne vit (Q1/2014: 979 milion Euro)
- Te ardhurat operative ulen 16.9 perqind  ne 1,118 milion Euro (Q1/2014: 1,345 milion Euro)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative ulen 8.5 perqind ne 691 milion Euro (Q1/2014:  755 milion Euro)
- Provigjionet neto per humbjet nga kredite e keqija ulen 7.4 perqind ne 260... Lexo më shumë >

Rrjeti i degëve/ATM

Rrjeti i degëve/ATM Zonat Self-service

Kursi Valutor

Kurset e mëparshme

Monedha Blej Shes

https://www.raiffeisen-invest.al/web/guest/home
http://www.raiffeisen-leasing.al/
http://raiffeisen-premium.al/