Kartat

Siguri, Cilesi, Kudo qe ju ndodheni!

 

Me kartat e Raiffeisen Bank ju mund te realizoni blerjen e sherbimeve dhe produkteve. Keto karta ju ofrojne funksione dhe tipare te shumta te dizenjuara posacerisht per t’u pershtatur me se miri kerkesave te klienteve, gjithmone e ne rritje.