Ju ndihmojme te konsolidoni pozicionin tuaj!

Kjo është ndoshta faza më e rëndësishme e jetës suaj. Ju mund të keni më pak detyrime për të shlyer, më shumë mundësi për kursime apo plane ambicioze investimi. Ne ofrojmë opsione të ndryshme investimesh dhe financimesh që do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja.

Kjo eshtë koha të shfrytëzoni të gjitha mundësitë për të përmirësuar pozicionin tuaj financiar!

Me Raiffeisen Solid:

Zgjdhni alternativen më të mirë për kursimet tuaja

  • Fondi i investimit në LEK dhe EUR

Financim per te perballuar nevojat dhe deshirat tuaja

  • Kredi konsumatore per paguar bileta per udhetime
  • Kredi per shtepi per te blere nje shepi te dyte pushimi apo prane femijeve tuaj
  • Karta e Kreditit per te kryer pagesa, blerje dhe rezervime në të gjithë botën pa qenë e nevojshme të përdorni para cash

Produkte dhe sherbime te tjera me cmime preferenciale

  • Pagesa automatike dhe faturat ulititare
  • Transferta ne LEK & EUR
  • Sherbimet E-banking

Vizitoni tani degën tone më të afërt dhe zgjidhni produktet dhe shërbimet që ju përshtaten më mirë.

Për më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve të paketave tona referojuni Këndit të Tarifave dhe Komisioneve Bankare në degët e Raiffeisen Bank.