Ju ndihmojme te permiresoni jeten tuaj!

Krijimi i familjes dhe planifikimi i të ardhmes janë vendime të rëndësishme të cilat kërkojnë të ardhura financiare të konsiderueshme. Pavarësisht fazës së jetës ku gjendeni apo prioriteteve tuaja: planifikimi i martesës, pritja e një fëmije, blerja e shtëpisë, edukimi/arsimimi i fëmijëve, ju do të keni nevojë për një partner të sigurt që ju mbështet në realizimin e objektivave dhe manaxhimin  nevojave tuaja financiare.

Me Raiffeisen Progres:

Realizoni objektivat tuaja nepermjet Produkteve te  financimit qe ne ofrojme

  • Kredia per shtepi mund t’ju ndihmojë në realizimin e objektivave për blerjen e shtëpisë suaj.
  • Kredia personale mund të jetë një mjet financimi që ju ndihmon në plotësimin e planeve tuaja afat-mesme
  • Karta e Kreditit është një mjet i sigurt që ju mundëson të kryeni pagesa dhe blerje në të gjithë botën pa qenë e nevojshme të përdorni para cash. Ju do të ndiheni të sigurt në udhëtimet tuaja kudo që ndodheni.

Planifikoni për të ardhmen tuaj dhe të familjes me opsionet e shumta për depozitat e kursimit

  • Depozita Kursime për Fëmijë është zgjidhja ideale që mund të ofrojë për fëmijët tuaj mundësinë e një investimi për të ardhme më të mirë.
  • Skema e Kursimeve ju ndihmon të kurseni në baza mujore
  • Nëpërmjet Fondit Privat të Pensionit në Bankën Raiffeisen ju mund të kurseni rregullisht çdo muaj fondet tuaja të cilat ne do t’i investojmë për ju.

Kurseni paratë tuaja duke përfituar nga shërbime dhe produkte me çmime preferenciale

  • Transfertat e parave
  • Pagesat Automatike dhe Faturat Utilitare
  • Sherbimet E-banking

Vizitoni tani degën tone më të afërt dhe zgjidhni produktet dhe shërbimet që ju përshtaten më mirë.

Për më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve të paketave tona referojuni Këndit të Tarifave dhe Komisioneve Bankare në degët e Raiffeisen Bank.