Banka per Studentet

Shumë prej jush mendojnë se është ende herët për të menduar për financat dhe manaxhimin e tyre, por në fakt kjo është koha më e mirë për ta bërë këtë.

A keni dëshira?

            I njihni nevojat tuaja?

                           I keni bërë planet për të ardhmen?

Nëse po, tani është koha të filloni të mendoni për realizimin e tyre. Për të gjithë ju të rinj që vazhdoni studimet e larta ne ju vëmë në dispozicion ofertën më të mirë Raiffeisen Start.

Produkte dhe Shërbime Falas

  • Llogari rrjedhëse
  • Kartë Debiti
  • Mobile Banking

 

Produkte dhe shërbime me kushte të favorshme

  • SMS dhe Internet Banking

 

Banka Raiffeisen ju uron suksese në studimet tuaja dhe ju mirëpret pranë sporteleve të shërbimit!