Ju ndihmojme te ndertoni jeten tuaj!

Ju sapo keni filluar karrierën tuaj, po planifikoni të ndërtoni jetën duke u bërë më të pavarur. E gjithë kjo shoqërohet me përgjegjësi më të mëdha për ju, pasi tashme do të administroni vetë të ardhurat dhe shpenzimet tuaja.

Të apasionuar pas elektronikës dhe inovacionit?

Dëshironi mënyra të reja dhe komode bankingu? Dëshironi të kontrolloni dhe të kryeni veprime me paratë tuaja në çdo moment dhe në çdo vend?

Ju pëlqejnë udhëtimet?

Ka shumë gjëra në jetë që janë emocionuese gjatë udhëtimit dhe kujtime të tilla zgjasin përjetë. Por planifikimi për udhëtime dhe aventura kërkon kohë dhe para...

Ëndërroni një makinë personale?

Të kesh një makinë personale do të thotë pavarësi, fleksibilitet dhe komoditet.

Po bëheni gati për të jetuar në mënyrë të pavarur?

Një vendimmarrje e tillë është një hap shumë i rëndësishem dhe emocionues. Tashmë ju do të keni përgjegjësi të reja dhe shpenzime të cilat duhet ti menaxhoni me kujdes.

Ne kuptojmë nevojat që ju keni dhe ju ndihmojmë të menaxhoni financat tuaja në mënyrë efiçente

Me Raiffeisen Nov@:

  • Kurseni kohën  duke përdorur  nje nga shërbimet e-banking  falas
  • Plotesoni deshirat dhe Kurseni paratë duke përfituar nga çmimet preferenciale per Leasing per makina
  • Lehtësoni jetën me shërbime dhe produkte që përshtaten me nevojat tuaja si Karta e Debitit, Karta e Kreditit , Fondi i pensionit... dhe shume te tjera

Vizitoni tani degën tone më të afërt dhe zgjidhni produktet dhe shërbimet që ju përshtaten më mirë.

Për më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve të paketave tona referojuni Këndit të Tarifave dhe Komisioneve Bankare në degët e Raiffeisen Bank.