Perfitoni nga Privilegjet Ekstra!

Ne ditet e sotme jeta ka ndryshuar. Pritshmerite e gjithsecilit jane rritur duke u shoqeruar me ndryshime ne stilin e jetes dhe lindjen e nevojave te reja bankare. Gjithmone e me shume ju kerkoni qe sherbimet bankare tu pergjigjen nevojave tuaja individuale.

Kerkoni ndihme per financat tuaja? Si te perfitoni nga kursimet tuaja dhe ti perdorni ato ne menyre eficiente? Keni nevoje per financim per realizimin e nje objektivi? Apo jeni te orjentuar drejt sherbimeve bankare qe lehtesojne jeten tuaj te perditshme?

Nese jeni duke kerkuar nje pergjigje per nevojat tuaja financiare ne ju veme ne dispozicion nje marredhenie me shume sesa bankare, e cila ju ndihmon te zbuloni shume strategji per te zgjidhur ceshtjet tuaja financiare.

Me Raiffeisen Ekstra ju perfitoni shume me teper...

  • Limite me te larta per veprimet me Karten e Debitit Visa Electron per te kryer pagesa ne rrjetin e pikave tona te shitjes
  • Tarifa me preferenciale per transfertat per te derguar dhe marre para me kosto me te ulet
  • Zgjidhni nje nga sherbimet Raiffeisen DIREKT pa kosto shtese per te lehtesuar veprimet bankare
  • Qera financiare per makina me kushte preferenciale per te realizuar endrren e nje makine te re

Vizitoni tani degën tone më të afërt dhe zgjidhni produktet dhe shërbimet që ju përshtaten më mirë.

Për më shumë informacion rreth produkteve dhe shërbimeve të paketave tona referojuni Këndit të Tarifave dhe Komisioneve Bankare në degët e Raiffeisen Bank.