Na kontaktoni

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

Vende Vakante

Posted on: 22 Jul 2015

Kryespecialist i Sigurisë së Sistemeve të Informacionit - Divizioni i Sigurisë

Te nderuar Kandidat,

Ju lutemi, referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Faleminderit!

Lexo më shumë...
Posted on: 13 Jul 2015

3 Specialiste te Analizës së Riskut SE & Korporatë - Departamenti i Riskut SE & Korporatë

Te nderuar Kandidat,

Ju lutemi, referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Faleminderit!

Lexo më shumë...
Posted on: 09 Jul 2015

Kandidat/e per Programin e Praktikes

Te nderuar Kandidat/e,

RBAL prej disa vitesh tashme ka krijuar nje tradite te Programit te Praktikes.

Objektivi i saj eshte te terheqim studentet me rezultate me te larta, te cilet tregojne nje nivel te larte motivimi, deshire dhe interes per te punuar ne mjedisin financiar.

Nese keni nje Diplome Universitare ne degen e Ekonomikut ose te Teknologjise se Informacionit, me nje mesatare mbi 8, jeni te ftuar te aplikoni!

Si te aplikoni:

Ju mund te dergoni CV-ne tuaj dhe nje Liste Notash ne adresen e e-mail (.(JavaScript must be enabled to view this email address)) - deri ne daten 20 Korrik, 2015.

Vetem kandidatet te cilet i plotesojne kriteret, do te njoftohen.

Faleminderit!

Lexo më shumë...
Posted on: 06 Jul 2015

Pergjegjes i Sherbimeve Elektronike dhe Mirembajtjes se te Dhenave - Departamenti i Administrimit te Kredise dhe   Menaxhimi i Cash-it / Divizioni i Operacioneve

Te nderuar Kandidat,

Ju lutemi referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Faleminderit,

Lexo më shumë...
Posted on: 06 Jul 2015

As/Specialist i Shitjeve Direkte - Departamenti i Marrëdhënieve dhe Shitjeve Direkte / Divizioni i Shitjeve & Kanalet e Shpërndarjes

Te nderuar Kandidat,

Ju lutemi, referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Faleminderit,

Lexo më shumë...
Posted on: 06 Jul 2015

Specialist i Ekzekutimit te Kredive me Vonese per Korporate & SE - Departamenti Ligjor

Ju lutemi referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Lexo më shumë...
Posted on: 30 Jun 2015

Kryespecialist i Chargebacks dhe Fraud-it - Departamenti i Operacioneve me Kartat / Divizioni i Operacioneve

Te nderuar kandidat,

Ju lutemi, referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Faleminderit,

Lexo më shumë...
Posted on: 21 May 2015

Specialist i Biznesit SE- Zona Tiranë -  Divizioni i Biznesit SE & Korporatat të Mëdha & të mesme

Te nderuar aplikant,

Ju lutemi, referojuni versionit anglisht per pershkrimin e punes.

Faleminderit!

Lexo më shumë...