Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

Korporatat

Divizioni i Korporatave u themelua  me te vetmin qellim per te zhvilluar marredhenie biznesi me kompanite e medha te cilat operojne ne Shqiperi dhe jashte saj.

Ekspertet e Divizionit te Korporatave do  t’ju sigurojne sherbime dhe produkte bankare kudo qe biznesi juaj te ndodhet dhe do t’ju ofrojne zgjidhje financiare te krijuara sipas  nevojave tuaja te biznesit.

Ky divizion eshte fokusuar ne krijimin e marredhenieve afatgjata me :

  • Korporatat Vendase
  • Korporatat Nderkombetare *
  • Institucionet Publike Qendrore dhe Lokale
  • Institucionet Financiare

Ne jemi te gatshem t’ju ofrojme klienteve tane alternativen me te mire bankare ne Shqiperi duke ju garantuar atyre seriozitet, eficence, siguri dhe sherbim te orientuar vetem per biznesin.

*Korporatat Nderkombetare – Korporatat me 50%+1 aksionere te huaj