Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

Tarifa dhe Kushte

Depozita e Kursimeve:

Depozita_e_Kursimeve_per_Bizneset_Korporate_-_Qershor_2016.pdf  - duke filluar nga 15.06.2016 kushtet e reja do të aplikohen

Depozita me afat:

Depozita_me_Afat_per_Segmentin_Korporate_Qershor_2016.pdf - duke filluar nga 15.06.2016 kushtet e reja do të aplikohen

Kushtet e Punes:

KUSHTET_E_PUNES_KORPORATE_Korrik_2016.pdf

Kushtet e punes  Multicash:

KUSHTET_E_PUNES_PER_SHERBIMIN_ELEKTRONMIK_MULTICASH.pdf