Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

2010

01 Apr 2011

Raiffeisen Bank International shenon fitimin e konsoliduar prej pothuajse 1.1 miliard Euro ne vitin 2010

- Fitimi i konsoliduar rritet 141.5 perqind nga viti ne vit ne1,087 milion Euro (pro forma 2009: 450 milion Euro)
- Te ardhurat neto te interesit rriten me 9 perqind ne 3,578 milion Euro( pro forma 2009: 3,282 milion Euro)
- Provigjionet neto per humbjet... Lexo më shumë...
06 Dec 2010

Raiffeisen Bank dhuron 100 mijë Euro për familjet e dëmtuara nga përmbytjet në të gjithë vendin

Raiffeisen Bank në Shqiperi i ka dorezuar sot një çek Ministrit të Financave me  një vlerë 100,000 Euro si kontribut për familjet e dëmtuara nga përmbytjet në të gjithë vendin.

Ministri i financave z.... Lexo më shumë...

17 Nov 2010

PLUS Communication Sha dhe Raiffeisen Bank nënshkruajnë formalisht kredinë e parë sindikale në tregun shqiptar nga bankat lokale

Raiffeisen Bank dhe PLUS Communication shpallën sot firmosjen e kredisë sindikale më të madhe dhënë ndonjëherë biznesit shqiptar nga bankat lokale. Përmes kësaj kredie PLUS Communication i akordohen 35 milion euro nga 4 banka lokale në... Lexo më shumë...

11 Nov 2010

Raiffeisen Pensions, kompania e pare qe ri-licensohet ne perputhje me kerkesat e ligjit te ri

Raiffeisen Penions ka kenqesine e madhe te njoftoje qe eshte kompania e pare qe eshte ri-licensuar nga Autoriteti Shqiptar i Mbikqyrjes Financiare ne baze te kerkesave te ligjit te ri. Nje ligj i ri per kolonen e trete u... Lexo më shumë...

26 Oct 2010

Raiffeisen Bank sponsorizon Diten Kombetare te Austrise

Raiffeisen Bank ishte nje nga sponsorat e aktivitetit te organizuar me rastin e Dites Kombetare te Austrise. Ambasada Austriake ne Tirane organizoi nje pritje  ne ambjentet e Hotel Rogner ne Tirane, ne daten 26 Tetor. Ne kete pritje merrnin... Lexo më shumë...

22 Oct 2010

Raiffeisen Bank Sponsor Gjeneral i Forumit te dyte te investimeve Londer – Shqiperi

Interesi I biznesit britanik per Shqiperine ne rritje

Raiffeisen Bank ishte Sponsor Gjeneral i Forumit te dyte te Investimeve Londer Shqiperi. Ky forum mblodhi ne Londer perfaqesues te rendesishem te biznesit shqiptar dhe atij britanik per te... Lexo më shumë...

11 Oct 2010

Raiffeisen Bank International nis zyrtarisht aktivitetin e biznesit

Raiffeisen Bank International nis zyrtarisht aktivitetin e biznesit

- Procesi i bashkimit ka perfunduar dhe eshte bere efektiv me hyrjen ne rregjistrin tregtar
- Tranzicion i qete per klientet, partneret e biznesit dhe investitoret
- RZB... Lexo më shumë...
04 Oct 2010

Ndryshime ne Bordin Drejtues te Raiffeisen Bank ne Shqiperi

Raiffeisen Bank ne Shqiperi njofton disa ndryshime ne perberjen e Bordit te saj Drejtues.

Z. Christian Canacaris emerohet Drejtori i ri Ekzekutiv i Raiffeisen Bank ne Shqiperi duke filluar nga data 1 Tetor 2010, pas largimit te Z. Oliver... Lexo më shumë...

01 Oct 2010

Raiffeisen Bank dhe Federata Shqiptare e Basketbollit nisin projektin Basketbolli ne Shkolle

Raiffeisen Bank dhe Federata Shqiptare e Basketbollit kane kënaqësinë t’ju informojne se projekti Basketbolli në shkollë, një projekt mjaft ambicioz për përgatitjen e të cilit punohet prej një viti, ka filluar tashmë fazën... Lexo më shumë...

30 Sep 2010

Raiffeisen Bank mbeshtet per te dytin vit nismen e Bashkise Tirane “Nje qytetar, nje peme”

Raiffeisen Bank mbeshtet per te dytin vit nismen e Bashkise Tirane “Nje qytetar, nje peme”

“Një qytetar, një pemë” është nisma e Bashkisë së Tiranës, e cila po vazhdon me sukses bashkëpunimet e ndryshme me... Lexo më shumë...

23 Sep 2010

Raiffeisen BANK nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Fakultetin e Studimeve te Integruara me Praktikën FASTIP pranë Universitetit “Aleksandër Mosiu” Durrës.

Raiffeisen BANK ka nenshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Fakultetin e Studimeve te Integruara me Praktikën (FASTIP) pranë Universitetit “Aleksander Mosiu” Durrës. Në bazë të kësaj marrëveshje Raiffeisen BANK merr përsipër që... Lexo më shumë...

14 Sep 2010

Raiffeisen Bank vazhdon te pershtase teknologji te reja ne ofrimin e sherbimeve bankare

Raiffeisen Bank, banka me e madhe ne vend ne historine e saj prej 5 vitesh ne sistemin bankar Shqiptar, ka prezantuar produkte dhe sherbime bankare dhe menyra te reja ne berjen e biznesit bankar duke perdorur teknologji te reja, te... Lexo më shumë...

13 Sep 2010

H. Stepic CEE Charity dhe Caritas ndertojne qendren ditore te kujdesit per njerezit me aftesi te kufizuara ne Shqiperi.

Njerezit me aftesi te kufizuara jane vecanerisht nje sfide per Shqiperine sepse jane shume pak qendrat e kujdesit te drejtuara nga shteti. Varferia dhe mundesite e pakta per te ardhmen jane nje situate e perbashket ne jetet e tyre. 12.5%... Lexo më shumë...

31 Aug 2010

Raiffeisen International dhe Grupi RZB kane me shume se dyfishuar fitimet e tyre respektive per gjashtemujorin e pare.

Raiffeisen International dhe  Grupi RZB  kane me shume se dyfishuar fitimet e tyre respektive per gjashtemujorin e pare.

Planet e bashkimit per Raiffeisen Bank International jane plotesisht ne rrugen e duhur. Fitimi i konsoliduar ... Lexo më shumë...

21 Jul 2010

Raiffeisen Bank nderohet me çmimin “Banka me e Mire ne Shqiperi” nga Euromoney

Banka me e mire ne Shqiperi

Euromoney, revista lider ne bote per bankingun global dhe tregjet financiare e te kapitalit, ka zgjedhur Raiffeisen Bank ne Shqiperi si “Banka me e Mire” ne vend per te gjashtin vit... Lexo më shumë...