Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

2011

11 Dec 2011

Shqiptarët e parë në Everest falë Vodafone Albania dhe Raiffeisen Bank

Vodafone Albania dhe Raiffeisen kanë rënë dakord të sponsorizojnë ekipin e parë shqiptar që do të përpiqet  për të ngjitur majën më të lartë të botës në 100 vjetorin e Pavarësise së vendit.<... Lexo më shumë...

08 Dec 2011

Raiffeisen Bank nderohet me Çmimin e Filantropise per Kontributin ne nivel lokal

Raiffeisen Bank mori Çmimin e Filantropise per Kontributin ne nivel lokal ne nje ceremoni te organizuar ne 7 Dhjetor per ndarjen “Çmimeve të  Filantropisë 2011”.

Ky çmim  iu dorezua Z. Christian Canacaris, Drejtor Ekzekutiv i Raiffeisen Bank... Lexo më shumë...

24 Nov 2011

Raiffeisen Bank International, fitimi para tatimit per nente muajt e pare te vitit 2011 kapercen 1 miliard Euro

- Fitimi para tatimit rritet3.5 oer qind nga viti ne vit ne 1,032 milion Euro (1-9 2010: 997 milion Euro)
- Fitimi i konsoliduar bie me 4.8 per qind ne 745 milion Euro (1-9 2010: 783 milion Euro)
- Te ardhurat tregtare neto rriten 13.5 per... Lexo më shumë...
18 Nov 2011

Raiffeisen Bank lançon sherbimin me te ri te bankingut elektronik – Mobile Banking

Raiffeisen Bank ne Shqiperi ka lançuar sot ne nje konference per shtyp sherbimin me te ri elektronik –Mobile Banking. Ky eshte kanali me i ri qe Raiffeisen Bank po i shton paketes egzistuese te sherbimeve eletronike  Raiffeisen... Lexo më shumë...

08 Nov 2011

Raiffeisen Research shikon potencial rritjeje te vazhdueshme ne sektorin bankar te Evropes Qendrore dhe Lindore nen nje model te ri konvergjence

- Perspektive e favorshme rritjeje per tregjet bankare qe perfaqesojne 80 per qind te aseteve totale ne EQL
- Rritje e pershpejtuar e volumit te kreditimit ne 2010 dhe ne gjysmen e pare te 2011
- Ngadalesimi ekonomik global sugjeron maturi... Lexo më shumë...
01 Nov 2011

Raiffeisen Bank sponsorizon Misionin e Keshillit te Biznesit Kanada-Shqiperi ne Tirane

Raiffeisen Bank ne Shqiperi ishte nje nga sponsorat e Misionit te Keshillit te Biznesit Kanada-Shqiperi ne Tirane. Ky aktivitet u organizua ne datat 1 dhe 2 Nentor ne Hotel Tirana International. Qellimi i ketij aktiviteti ishte te promovonte tregetine dhe investimet... Lexo më shumë...

10 Oct 2011

Deklarate e Raiffeisen Bank International ne lidhje me njoftimin e sotem te Erste Group

Si rezultat i pyetjeve te shumta nga tregu si rrjedhoje e njoftimit te bere nga Erste Group, Raiffeisen Bank International AG (RBI) deshiron te leshoje  deklaraten e meposhtme:

- Borxhi qeveritar i RBI per vendet periferike te... Lexo më shumë...
29 Sep 2011

Kriza e borxhit Evropian dominon tregjet globale

- Parashikimi i rritjes se GDP ne eurozone ulet me 0.2 per qind per vitin 2012
- Risku per renie ekonomike ne eurozone mbetet i larte
- Inflacioni ulet ne me pak se 2 per qind
- Rritja ne tregjet... Lexo më shumë...
19 Sep 2011

Raiffeisen Bank, Sponsor Zyrtar i Forumit te pare te Investimeve SHBA-Shqiperi

Berisha fton investitoret amerikane ne Shqiperi

Raiffeisen Bank ishte Sponsor Zyrtar i Forumit te pare te Investimeve SHBA Shqiperi i organizuar ne New York. Eshte hera e pare qe ky aktivitet organizohet ne SHBA dhe u shfaq... Lexo më shumë...

15 Jul 2011

Raiffeisen Bank International kalon stress test-in organizuar ne te gjithe vendet e Bashkimit Evropian

- Raporti i kapitalit Core Tier 1 do të jetë 7.8 për qind në bazë të skenari te stress testit te modelit  te pafavorshem
- Rezultati edhe mbi 5 për qind të kapitalit bazë të vendosur nga ABE
... Lexo më shumë...
08 Jul 2011

Raiffeisen Bank merr çmimin Banka me e Mire nga Euromoney

Per te shtatin vit radhazi, Euromoney, revista mujore lider ne bote per bankingun global dhe tregjet financiare e te kapitalit, ka zgjedhur Raiffeisen Bank ne Shqiperi si “Banka me e Mire” ne vend. Banka u ble nga Raiffeisen Bank... Lexo më shumë...

06 Jul 2011

Diferencimi dhe përmirësimi i vendeve të Evropës Qendrore dhe Lindore për t’u zgjeruar në të gjithë rajonin në vitin 2012

- Rajonet e Evropës Qendrore dhe Lindore me një rritje reale të PBB prej 3.8 përqind në 2011
- Rekomandimet per “Blerje” në tregun e kapitalit për Rusinë dhe vendet e Evropës Jugore dhe Lindore
-... Lexo më shumë...
04 Jul 2011

Raiffeisen Bank ne Shqiperi nderohet me çmimin Banka me e Mire e Huaj ne Shqiperi 2010 nga EMEA Finance

Raiffeisen Bank ne Shqiperi ka marre çmimin “Banka me e Mire e Huaj” ne vend per vitin 2010. Eshte nje nder qe EMEA Finance nderon Raiffeisen Bank me kete çmimin prestigjoz.

Gjate ceremonise “Europe Banking Awards 2010” qe u... Lexo më shumë...

30 Jun 2011

Greqia – Shpata e Demokleut varet mbi tregjet financiare

- Rritja e interesave në eurozonë me ndryshime të shumta në 2011; rritja mesatare prej 2 përqind e PBB
- Kriza e borxhit Grek si “provë” për eurozonën
- Të dhënat makro dhe rezultatet e korporatave... Lexo më shumë...
29 Jun 2011

Raiffeisen Bank, sponsor gjeneral ne lojrat e XXX-ta Olimpike Verore “Londer 2012”

Ne fjalen qe mbajti Z. Stavri Bello, Sekretar i Pergjithshem i KOKSH perpara firmosjes se kontrates, vuri në dukje faktin se jemi gati nje vit para fillimit të Lojërave të XXX-ta Olimpike Verore “Londër 2012”  dhe KOKSH... Lexo më shumë...

29 Jun 2011

Raiffeisen Leasing ne Shqiperi feston 5 vjetorin e krijimit te saj

Raiffeisen Leasing ne Shqiperi festoi 5 vjetorin te Merkuren 29 Qershor se bashku me klientet, miqte, perfaqesuesit nga Bordi dhe Raiffeisen Bank ne Shqiperi.

“Ne vetem 5 vjet kompania ka ecur me shpejtesi ne te gjitha sfidat te cilat mund... Lexo më shumë...

14 Jun 2011

Deklarate per Shtyp

Raiffeisen Bank në Shqipëri ka kënaqësinë të njoftojë se ka organizuar një takim me përfaqësues të biznesit dhe klientëve më të rëndësishëm ditën e marte në 14 Qershor në ambjentet... Lexo më shumë...

01 Jun 2011

Deklarate per shtyp, Groupit A&B

Me keqardhje njoftojmë sekuestrimin e pronave të Groupit A&B, si pasojë e borxhit prej me shume se 11 milionë Euro që pronarët e kësaj kompanie i kanë bankës. Grupi A&B jo vetëm... Lexo më shumë...

26 May 2011

Fitimi perpara tatimit i Raiffeisen Bank International rritet ne 405 milion Euro

- Fitimi i konsiliduar i 270 milion Euro, poshte 19.1 perqind vit ne vit si pasoj e ngarkeses ne tatim ( pro forma Q1 2010:  334 milion Euro)
- Tatimet e shtyra u rriten me 35 milion Euro per shkak te vleresimit te fitimit... Lexo më shumë...
20 May 2011

Raiffeisen Bank sponsorizon operen “Werther”

Gjate muajit Prill, Teatri Kombetar i Operas dhe Baletit me mbeshtetjen e vazhdueshme qe Raiffeisen Bank tregon ndaj aktiviteteve kulturor ne vend, vuri ne skene per here te pare operan premier Werther (Verter).

Opera Verter  eshte... Lexo më shumë...

14 May 2011

Raiffeisen Bank , në mbështetje të komunitetit të Vlorës

Raiffeisen Bank edhe një herë ka treguar mbështetjen e saj ndaj komuniteti duke krijuar  ambjente  dhe kushte sa më të mira. Një iniciative e Bashkisë Vlorë dhe financimi i Raiffeisen Bank u arrit të realizohej projekti... Lexo më shumë...

11 May 2011

Raiffeisen Bank mbështet Konkursin Kombëtar Anglisht Folës në Shqipëri

Raiffeisen Bank, sponsori i artë i Konkursit Kombëtar Anglisht Folës në Shqipëri , organizuar nga Union Anglisht Folës në Shqipëri në datën 11 Maj 2011. Tema e konkursit për këtë vitë ishte “ Fjalët... Lexo më shumë...

01 May 2011

Raiffeisen Bank financon mbjelljen e 100 drurëve dekorativë ne Berat

Raiffeisen Bank edhe njëherë ka treguar mbështetjen e saj ndaj komunitetit, duke mundësuar mbështetjen financiare për blerjen e  100 drurëve dekorativë të cilat u mbollën në  rrugën hyrëse të... Lexo më shumë...

05 Apr 2011

Fuqia Ekonomike e vendeve të Europës Qendrore dhe Lindore mbeshtet tregun lokal të kapitalit panvarsisht frikës së inflacionit

- Rritja ekonomike në vendet e Europës Qendrore dhe Lindore dhe Austrise mbetet e fuqishme 
- Frika nga inflacioni nuk ndikon në rritjen ekonomike
- “Blej” rekomandimi për Europën Qendrore dhe Lindore në tregun... Lexo më shumë...
31 Mar 2011

Tregu Global: Shuarja e optimizmit në ekonomi nga fatkeqësitë në Japoni dhe zhvillimet në botën Arabe

- PBB rritje prej 1.8 përqind në eurozonë
- Rritja e mëtejshme e çmimit të naftës mund të ketë pasoja negative në rimëkëmbjen e ekonomisë
- Perspektivë ekonomike mjaft pozitive për SHBA
... Lexo më shumë...
16 Feb 2011

Raiffeisen Bank kontribuon per arsimin ne Shkoder

Raiffeisen Bank ka kontribuar mjaft ne rajonin e Shkodres nepermjet bashkepunimit me Bashkine  dhe Drejtorine Arsimore. Duke patur parasysh se fokusi kryesor i politikes se sponsorizimit ne Raiffeisen Bank eshte sektori i arsimit, dhe ky sektor eshte shume... Lexo më shumë...

03 Feb 2011

Raiffeisen Bank International blen 70 per qind te Polbank

- Çmimi i blerjes EUR 490 million ne cash per 70 per qind
- Polbank plotesuese ideale e bankes ekzistuese, Raiffeisen Bank Polska
- Banka e kombinuar do t’i sherbeje me shume se 1 milion klienteve

Raiffeisen Bank... Lexo më shumë...

30 Jan 2011

Raiffeisen Bank, prezente ne Big Brother 4 me Internet banking dhe kartat e kreditit

Raiffeisen Bank ka menduar qe te beje nje fushate promocionale ndryshe nga ato qe shohim cdo dite. Raiffeisen Bank ne Shqiperi eshte prezente ne shown me te famshem dhe me te ndjekur ne Shqiperi “Big Brother 4”, me sherbimin e... Lexo më shumë...

11 Jan 2011

Raiffeisen Bank sponsorizon Misionin e Keshillit te Biznesit Kanada-Shqiperi ne Tirane

Raiffeisen Bank ne Shqiperi ishte nje nga sponsorat e Misionit te Keshillit te Biznesit Kanada-Shqiperi ne Tirane. Ky aktivitet u organizua ne datat 1 dhe 2 Nentor ne Hotel Tirana International. Qellimi i ketij aktiviteti ishte te promovonte tregetine dhe investimet... Lexo më shumë...