Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

2012

30 Nov 2012

RBI fitimi para takses me shume se 1 miliarde euro per tre tremujoret e pare te 2012

- Te ardhurat neto nga interesat  2,596 milion € (renie 4.7 per qind nga viti ne vit)
- Te ardhurat operative 3,885 millon € (renie 5.2 per qind nga viti nr vit)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative u rriten me 2,336 milion €  (rritje 2.2... Lexo më shumë...
30 Nov 2012

The Banker nderon Raiffeisen Bank ne Shqiperi si Banka e Vitit ne vend

"The Banker", revista e mirenjohur e "Financial Times LTD", nderoi Raiffeisen Bank International AG (RBI) me cmimin "Banka e Vitit” ne Evropen Qendrore dhe Lindore dhe ne pese vende. Keto çmime u prezantuan ne nje ceremoni ne Londer.

Lexo më shumë...
16 Oct 2012

“Raiffeisen Invest Euro”, fondi me i ri i krijuar nga Raiffeisen Invest do te ofroje nje mundesi te re investimi ne Euro, per publikun shqiptar

Raiffeisen Invest Albania (RIAL), Shoqeria Administruese e licensuar nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare per Administrimin e Fondeve te Investimit dhe Pensionit ka prezantuar sot ne nje konference per shtyp fondin e ri te investimit te quajtur Raiffeisen Invest Euro.... Lexo më shumë...

28 Sep 2012

EQL mbetet motori i rritjes Evropiane pavaresisht ngadalesimit

- EQL me nje rritje te PBB-se prej 2.4 perqind ne 2012- PBB ne Eurozone tkurret ne minus 0.5 per qind ne 2012
- Ne drejtim te reformave, EQL kryeson Eurozonen periferike

“Ne jemi deshmitare qe Europa Qendrore dhe Lindore ... Lexo më shumë...

29 Aug 2012

Fitimi i konsoliduar i Raiffeisen Bank International ne gjysmen e pare te vitit 2012 rritet me 13.9 per qind ne 701 milion €

- Provigjionet neto per humbjet nga kredite e keqija bien lehte ne 400 milion Euro ( poshte 1.3 per qind nga viti ne vit)
- Fitimi para taksave permiresohet ne 927 milion Euro (mbi 5.6 per qind nga viti ne vit)
- Fitimi... Lexo më shumë...
05 Jul 2012

Evropa Qendrore dhe Lindore sfidon turbulencat ne eurozone

- GDP ne EQL pritet te rritet me 2.6 per qind ne 2012 – eurozona pritet te tkurret me 0.3 per qind
- Parashikimi per rritje te GDP per Austrine ne 0.7 per qind ne 2012

"Evropa Qendrore dhe Lindore (EQL) deri tani... Lexo më shumë...

06 Jun 2012

Sektoret Bankare te Evropes Qendrore dhe Lindore: performance e mire edhe ne kohe sfide

- Sektoret Bankare te EQL kane rritje ne perfitueshmeri edhe ne vitin 2011
- Tregjet me rritje te larte Rusia, Polonia, Republika Çeke, Sllovakia, Rumania, Serbia dhe Shqiperia me performance te mire ne vitin 2011
- Rritja e kredise ne... Lexo më shumë...
24 May 2012

Raiffeisen Bank International dyfishon fitimin dhe rrit ndjeshem normen e kapitalit

- Te ardhurat neto nga interesat te qendrueshme ne  € 875 milion (Q1 2011: € 884 milion)
- Te ardhurat operative ulen lehte me 3.4 per qind ne € 1,295 millon (Q1 2011: € 1,341 milion)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative mbeten te pandryshuara ne € 753 milion (Q1 2011: € 753 milion)... Lexo më shumë...
23 May 2012

Raiffeisen Bank ndihmon ne transportin e dy vajzave te plagosura per ne Austri

Raiffeisen Bank ne Shqiperi shpreh ngushullimet me te sinqerta per 13 viktimat e aksidentit tragjik qe ndodhi  dy dite me pare ne Himare dhe veçanerisht per familjaret e tyre.

Raiffeisen Bank se bashku me Ambasaden Austriake... Lexo më shumë...

25 Apr 2012

Raiffeisen Bank ne Shqiperi nderohet me çmimin “Banka me e Mire” ne Shqiperi nga EMEA Finance

Raiffeisen Bank International AG (RBI) u nderua me titullin prestigjoz “Banka me e Mire ne EQL dhe CIS” nga revista EMEA Finance gjate ceremonise “Çmimet Bankare Evropiane 2011”. Veç kesaj, RBI-se ju dha titulli “Banka me e Mire ne Austri”... Lexo më shumë...

04 Apr 2012

Global Finance : Raiffeisen Bank, Banka me e Mire ne Shqiperi

- Raiffeisen Bank International merr çmimin CEE per te gjashtin vit ne rradhe
- Çmimi “Banka me e Mire” shkon gjithashtu edhe per 5 banka te rrjetit ne Shqiperi, Bjellorusi, Rumani, Serbi dhe Sllovaki.

Raiffeisen Bank International AG ... Lexo më shumë...

22 Feb 2012

Raiffeisen Bank International shenon nje fitim para takses afro 1.4 miliarde Euro ne 2011 rezultate paraprake

Rezultatet paraprake per vitin financiar 2011, te cilat bazohen ne shifra te paaudituara, prezantojne nje tablo pozitive per Raiffeisen Bank International AG (RBI) ne nje mjedis kerkues. Me nje te ardhur neto nga interesat qe ishte afro 2.5 per qind me... Lexo më shumë...

08 Feb 2012

Raiffeisen Bank prezanton Raiffeisen Invest, nje menyre te re investimi ne Shqiperi

Raiffeisen Bank ka prezantuar sot ne nje konference per shtyp fondin e investimeve te quajtur Raiffeisen Invest, e cila eshte e para dhe e vetmja Shoqeri Administruese e licensuar nga Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare per Administrimin e Fondeve te... Lexo më shumë...

31 Jan 2012

Herbert Stepic nderohet me Dekoraten e Arte te Nderit per Sherbime ne Republiken e Austrise

- Prezantim nga Presidenti Federal Heinz Fischer me propozimin e Ministres Federale te Financave, Maira Fekter
- Vleresim per angazhimin nderkombetar te RBI dhe punen kerkimore ne Evropen Qendrore dhe Lindore

 

Sot ne nje... Lexo më shumë...

19 Jan 2012

Raiffeisen Bank sponsorizon rikonstruksionin e salles se koncerteve dhe dhuron nje piano per shkollen e muzikes “Prenk Jakova” ne Shkoder

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar rikonstruksionin e plote te salles se koncerteve te shkolles se muzikes “Prenk Jakova” ne Shkoder. Gjithashtu ne bashkepunim me Energji Ashta kane bere te mundur edhe dhurimin e nje pianoje per kete shkolle ne kuadrin... Lexo më shumë...

11 Jan 2012

Zhvillimet ne Evropen Qendrore dhe Lindore reflektojne lekundjet ne eurozone

- GDP reale ne Evropen Qendrore dhe Lindore (EQL) do te rriten me 2.0 per qind ne 2012, ndersa eurozona do te perballet me nje renie ekonomike prej -0.1 per qind
- Austria priret te shenoje nje renie te GDP me 0.5... Lexo më shumë...