Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

2013

17 Dec 2013

Raiffeisen Bank financon mbjelljen e 390 pemeve ne bashkepunim me Bashkine e Tiranës

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar mbjelljen e 390 pemeve ne bashkepunim me Bashkine e Tiranes. Me kete rast, sot ne parkun e Liqenit Artificial u organizua nje ceremoni ne te cilen ishin te pranishem Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen... Lexo më shumë...

16 Dec 2013

Alpinistët shqiptarë synojnë ngjitjen në një tjetër maje të botës në kuadrin e nismës për të ngjitur majën më të lartë të sejcilit kontinent të rruzullit tone

Raiffeisen Bank dhe Vodafone Albania  mundësojnë udhëtimin dhe ngjitjen e flamurit shqiptar në majën Aconcagua


Tiranë 11 Dhjetor 2013: Sot në ditën ndërkombëtare dedikuar malit, Banka më e madhe e Shqip... Lexo më shumë...

11 Dec 2013

Raiffeisen Bank Sponsorizon Blerjen e Materialeve Spitalore

Tirane

Raiffeisen Bank Sponsorizon Blerjen e Materialeve Spitalore
për Diagnostikimin e të Sëmurëve dhe Nevojat e Klinikës Onkologjike në QSUT

          ... Lexo më shumë...

27 Nov 2013

RBI me fitim te konsoliduar prej 411 milion EUR ne nente muajt e pare te ketij viti

• Te ardhurat neto nga interesi rriten me 7.0 per qind ne 2,776  milion Euro ( Q3 2012: 2,596 milion EUR )
• Marzhi neto nga interesat rritet 48 pike baze nga viti ne vit ne 3.08 per qind
• Te ardhurat neto nga tarifat dhe komisionet... Lexo më shumë...

26 Sep 2013

Rimekembja ekonomike: permiresohen parashikimet

Viene, 26 Shtator 2013

• Permiresohen parashikimet e GDP per 2013 dhe 2014
• Trendi i Yield-it ndryshon ne SHBA dhe Eurozone
• Tregjet ne Zhvillim te Obligacioneve: Rikuperimi pas shitjeve
• Mjedis i mire per investimet ne burse


... Lexo më shumë...

22 Aug 2013

Raiffeisen Bank International me fitim te konsoliduar prej 277 milion € ne gjysmen e dyte te 2013

Viene, 22 Gusht 2013

• Te ardhurat neto nga interesi rriten me 4.2 per qind ne 1,836 milion € (gjashte mujori i I i 2012: 1,762 milion €)
• Te ardhurat neto nga komisionet dhe tarifat rriten me 9.0 per qind ne  785 milion € (gjashte mujori i... Lexo më shumë...

16 Jul 2013

Raiffeisen Bank, sponsorizime ne Gjirokaster dhe Sarande

Gjirokaster -Sarande

Raiffeisen Bank sponsorizon rikonstruksionin e shetitores dhe te  qendres se informimit turistik ne Gjirokaster. Drejtorit te Pergjithshem te Raiffeisen Bank, Z. Christian Canacaris i jepet titulli “Qytetar nderi” i qytetit te Gjiroakstres.

... Lexo më shumë...

11 Jul 2013

Raiffeisen Bank ne mbeshtetje te atyre qe nuk u tremben sfidave

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar nje tjeter arritje te alpinisteve shqiptare. Pas ngjitjes me sukses te majes me te larte te botes, malit Everest, nje ekip me tre alpiniste shqiptare të Shoqatës Bjeshkatarë dhe Alpinistë Tirana, ndermori... Lexo më shumë...

04 Jul 2013

Tregjet financiare te Evropes Qendrore dhe Lindore te influencuara nga debati i likuditetit global

Viene, 4 Korrik 2013


Tregjet financiare te Evropes Qendrore dhe Lindore te influencuara nga debati i likuditetit global

• Rritja e GDP ne 2013, me e dobeta qe nga viti i krizes 2009
• Performance mikse ne bursat e... Lexo më shumë...

26 Jun 2013

Ekonomi ne vend te likuiditetit si nxites kryesor

Viene, 27 Maj 2013

• GDP ne Eurozone do te arrije zonen e rritjes ne Q4, pritet nje rritje midis 1 dhe 1.5 per qind ne 2014
• Eurozona ne rrugen e saj drejt daljes nga recesioni
• SHBA planifikojne te dalin nga... Lexo më shumë...

07 Jun 2013

Karl Sevelda caktohet Drejtori i ri Ekzekutiv i Raiffeisen Bank International

Viena

• 15 vjet me banken, qe nga viti 2010 Zevendes Drejtor Ekzekutiv
• Shprehje e besimit ne emer te Bordit Mbikeqyres dhe konfirmim i strategjise se biznesit
• Johann Strobl eshte Zevendes Drejtor i ri Ekzekutiv


... Lexo më shumë...

06 Jun 2013

Raiffeisen Bank nderohet me çmimin “Banka me e Mire e Huaj” ne Shqiperi nga EMEA Finance

Viene

-  "Banka me e Mire” i jepet  Austrise dhe  Bosnie - Hercegovines
-  “Banka me e Mire e Huaj” ne Shqiperi, Rumani dhe Rusi
-  “Banka me e Mire e... Lexo më shumë...
28 May 2013

RBI me fitim te konsoliduar prej 157 milion € ne tremujorin e pare te 2013

Viene,

• Te ardhurat neto nga interesat ne 865 milion € (Q1 2012: 875 milion €)
• Te ardhurat neto nga tarifat dhe komisionet u rriten me 8 per qind ne 375 milion € (Q1 2012:  346 milion €)
• Te ardhurat operative u rriten me 0.5 per qind... Lexo më shumë...

13 May 2013

Sektori Bankar ne Evropen Qendrore dhe Lindore: angazhimi do te shperblehet

Stamboll/Vjena

• Bankat ne EQL tejkalojne ato ne Eurozone
• Perfitueshmeri e larte per te dytin vit rradhazi
• Norma e agreguar e kredive me problem ne EQL ne nivelin 10.1per qind
• Renditja e bankave kryesore... Lexo më shumë...

10 Apr 2013

Alternativa më e re e Pagesave me Celular në Shqipëri

M-Pay ofron tashmë kryerjen e pagesave nga telefoni celular

M-Pay sh.p.k, subjekt financiar jo bankar i licencuar nga Banka e Shqipërisë, njofton hedhjen në treg të Shërbimit MPAY, alternativa e fundit e llojit... Lexo më shumë...

27 Mar 2013

Raiffeisen Bank nderohet me çmimin Banka me e mire ne Shqiperi nga Global Finance

•Raiffeisen Bank International merr çmimin CEE per te shtatin vit ne rradhe
•Çmimi “Banka me e Mire” shkon gjithashtu edhe per 5 banka te rrjetit ne Shqiperi, Bosnie dhe Hercegovine, Kosove, Rumani dhe Serbi

Raiffeisen Bank International... Lexo më shumë...

22 Jan 2013

Raiffeisen Bank ofron tashme per bizneset sherbimin e pranimit te pagesave me karta ne internet

Raiffeisen Bank Shqipëri njofton lançimin e shërbimit të pranimit të pagesave me karta në Internet. Raiffeisen Bank është banka e parë në tregun vendas që e ofron një shërbim të tillë.

Ky sh... Lexo më shumë...