Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

2014

23 Feb 2016

Presidenti i Shqipërise dekoron Raiffeisen Bank me titullin “Për merita të veçanta civile”

Shkëlqesia e tij, Presidenti i Republikes, Z. Bujar Nishani, ka organizuar një mbrëmje gala me përfaqësues të komunitetit të biznesit në Shqipëri. Në këtë event, i cili u zhvillua në Pallatin e Brigadave,... Lexo më shumë...

23 Dec 2014

Raiffeisen Bank nderohet me çmimin “Bleta e Arte” per pergjegjesine sociale te korporates

Raiffeisen Bank eshte nderuar me cmimin “Bleta e Arte” per pergjegjesine sociale per kontributin e saj ne permiresimin e jetes se komunitetit nepermjet mbeshtetjes se projekteve me karakter social si dhe ato ne sektorin e arsimit, shendetesise e mjedisit... Lexo më shumë...

19 Dec 2014

Europa Qendrore ne rruge te shpejte

Tirane, 17 Dhjetor 2014

- EQ tregon rezistence ndaj rritjes se dobet ne Rusi dhe zonen e euros

 

Imazhi ne Evropen Qendrore dhe Lindore (EQL) vazhdon te jete mjaft i ndryshem, me rajonin e Evropes... Lexo më shumë...

21 Nov 2014

Mjedis i veshtire ne nente muajt e pare te 2014: RBI me nje fitim te konsoliduar prej 225 milion Euro

Viene, 20 Nentor 2014

 

Mjedis i veshtire ne nente muajt e pare te 2014: RBI me nje fitim te konsoliduar prej  225 milion Euro

Te ardhurat neto nga interesat rriten 4.2 per qind ne 2,894 milion € nga... Lexo më shumë...

10 Nov 2014

Raiffeisen Bank Sponsor Gjeneral i Forumit te Investimeve Angli – Shqiperi

Raiffeisen Bank ishte Sponsor Gjeneral i Forumit te Investimeve Angli-Shqiperi. Ky forum mblodhi ne Londer perfaqesues te rendesishem te biznesit shqiptar dhe atij britanik per te identifikuar rruget dhe mundesite e bashkepunimit, te investimeve dhe te komunikimit te ndersjelle.<... Lexo më shumë...

27 Oct 2014

RZB kalon qarte testin e stresit te Bankes Qendore Europiane

 

- Kapitalizim i mjaftueshem ne te dy skenaret
- Rezultatet konfirmojne model te fuqishem biznesi
- Vetem rregullime te vogla te Rishikimit te Cilesise se Aseteve (AQR)

Grupi RZB (Raiffeisen Zentralbank Österreich AG... Lexo më shumë...

30 Sep 2014

Raiffeisen Bank feston 10-vjetorin e saj ne Shqiperi

Raiffeisen Bank ne Shqiperi festoi 10 - vjetorin e saj ne nje event gala ne ambjentet e Pallatit te Brigadave me prezencen e klienteve, miqve dhe te ftuarve te tjere. Ne kete event gala nderuan me pjesemarrjen e tyre, Drejtori... Lexo më shumë...

26 Sep 2014

Presidenti i Fondacionit Stepic Charity mbeshtetur nga Raiffeisen Bank International viziton Qendren e Kujdesit Ditor per femijet me aftesi te kufizuara ne Fushe-Kruje

Caritas Shqiptar  me mbeshtetjen financiare te dhene nga Fondacioni H.STEPIC Charity ne  Europen Lindore-Qendrore, ka mundesuar hapjen e Qendres se Kujdesit Ditor ne Shtator 2010, per 35 femije dhe te rinj me aftesi te kufizuara ne Arrameras,Fushe-Kruje.... Lexo më shumë...

25 Sep 2014

Zhvillimet divergjente te politikave ekonomike dhe monetare ne te dy anet e Oqeanit Atlantik

 

- Zona Euro: Rritja ekonomike vuan nga mungesa e reformave dhe konflikteve gjeopolitike
- Bankat Qendrore: Fed fillon rritjen e normes  ne vitin 2015, BQE mbetet e shtrire
- EUR / USD: dollari mbetet ne ngritje... Lexo më shumë...
21 Aug 2014

RBI: Fitimi i konsoliduar rritet me 24.4 per qind nga viti ne vit ne € 344 milion

- Te ardhurat nga interesi neto rriten me 6.4 per qind nga viti ne vit ne € 1,954 milion (HY/2013: € 1,836 milion)
- Te ardhurat operative ulen me 2.4 per qind ne € 2,747 milion (HY/2013: € 2,813 milion)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative ulen me 6.1... Lexo më shumë...
11 Jul 2014

EQL kryeson valen globale te likuiditetit

Vjene

• Austria: rritje e dobet ekonomike per shkak te reformave te prapambetura
• Dinamika e mire e PBB dhe inflacioni i ulet ne pjesen me te madhe te vendeve te EQ dhe EJ
• Tregjet reagojne me... Lexo më shumë...

01 Jul 2014

Politika monetare në udhëkryq

 

-  Zona Euro: inflacion te ulet, por nuk ka rrezik per deflacion
-  Bankat qendrore: Fed ne frena, BQE godet gazin
-  EUR / USD: Euro nen presion
-  Fitimet potenciale... Lexo më shumë...
19 Jun 2014

Raiffeisen Bank inauguron permendoren e At Zef Pllumit ne Shengjin

Raiffeisen Bank ka mbeshtetur iniciativen e Komunes Shengjin per  ngritjen e permendores se Klerikut te madh dhe njeriut te urte te letrave, At Zef Pllumbi. Permendorja, e cila u realizua me rastin e  90 vjetorit te lindjes se... Lexo më shumë...

03 Jun 2014

Raiffeisen Bank inauguron Qendren e pare te Sherbimeve per femijet me Sindromen Down

Raiffeisen Bank vijon mbeshtetjen e saj per projektet sociale. Kete rradhe me kontributin e saj Raiffeisen Bank ka bere te mundur rikonstruksionin e ambjenteve te reja te Fondacionit Down Syndrome Albania dhe Qendres se Saj te Sherbimeve per femijet,... Lexo më shumë...

22 May 2014

RBI me fitim te konsoliduar prej 161 milion € (plus 2.5 perqind) ne tremujorin e pare te 2014

- Te ardhurat nga interesi neto rriten me 13.2 perqind nga viti ne vit ne  979 milion € ( Q1 2013 : 865 milion € )
- Te ardhurat operative (pa perfshire humbjet dhe taksat bankare) praktikisht te qendrueshme ne 1,345 milione € ( Q1 2013 : 1,346 milion €)
- Shpenzimet e... Lexo më shumë...
17 May 2014

Raiffeisen Bank sponsorizon aktivitetin “Nje dite si gjithe femijet e tjere” ne diten Nderkombetare te Jetimeve

Raiffeisen Bank ishte sponsor general i aktivitetit “Nje dite si gjithe femijet e tjere”, organizuar nga Shoqata e Gjimnastikes Artistike Aerobike. Ky aktivitet u organizua me rastin e 20 Majit, Dites Nderkombetare te Jetimeve. Ne kete aktivitet masiv sportivo – artistik... Lexo më shumë...

15 May 2014

Raiffeisen Bank dhuron 20 kompjutera per Shtepine e Femijes “Zyber Hallulli” ne Tirane

Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank, Christian Canacaris se bashku me Ministren Milena Harito kane dhuruar 20 kompjutera  per Shtepine e Femijes Zyber Hallulli ne Tirane.

Z. Canacaris ne fjalen e tij pershendetese ne kete aktivitet qe... Lexo më shumë...

14 May 2014

Raiffeisen Bank sponsorizon uniformat e reja te punonjesve te kujdesit shendetesor te QSUT

Raiffeisen Bank vijon mbeshtetjen e saj ne sektorin e shendetesise. Pas dhurimit te materialeve spitalore per Repartin e Onkologjise prane QSUT, kete rradhe ka mundesuar uniformat e reja per sherbimin infermieror dhe ate mbeshtetes te QSUT.

Ne... Lexo më shumë...

14 Apr 2014

Perditesim per Vulnerabilitetin e OpenSSL (HeartBleed)

Javen e shkuar, me shume mundesi keni degjuar per lajmin me te fundit , qe afektoi pjesen me te madhe te internetit, Vulnerabiliteti "HeartBleed".
HeartBleed eshte nje problem i mekanizmit te kriptimit (shifrimit te te dhenave) qe perdoret per... Lexo më shumë...

27 Mar 2014

RBI me fitim te konsoliduar prej 557 milion €  banka me fitimprurese e Austrise per here te katert

- Te ardhurat neto nga interesi rriten me 7.4 perqind nga viti ne vit ne 3,729 milion € (2012: 3,472 milion €)
- Te ardhurat operative (pa perfshire humbjet nga te mirat dhe taksat bankare) rriten me 8.2 per qind ne 5,729  milion € (2012: 5,297  milion €)
... Lexo më shumë...
14 Jan 2014

Raiffeisen Bank sponsorizon rikonstruksionin e Zyres se Punes ne Tirane

Tirane

Raiffeisen Bank ne bashkepunim me Ministrine e Mireqenies Sociale dhe Rinise si dhe Sherbimin Kombetar te Punesimit ka financuar rikonstruksionin e plote te se pares Zyre Moderne te Punesimit ne Tirane. Ky projekt u realizua me... Lexo më shumë...

10 Jan 2014

Viti 2014 shenon rimekembje te rritjes ekonomike

Vjene

- Austria kapercen thatesiren ​​ekonomike
- Rimekembje e shpejte ne Evropen Qendrore dhe Lindore: Evropa Qendrore udheheq per sa i perket rritjes ekonomike
- SHBA: Fed fillon normalizimin e politikes fiskale
- ... Lexo më shumë...