Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

2015

08 Jul 2016

Njoftim

Te nderuar kliente,

Keto dite ne disa portale online po qarkullon nje lajm me titull “Raiffeisen Bank ua merr qytetareve parate e grabitura ne Rinas”, bazuar ne postimin e nje qytetari ne Facebook. Qytetari ka postuar gjithashtu... Lexo më shumë...

02 Jun 2016

Raiffeisen Leasing feston 10-vjetorin e aktivitetit ne Shqiperi

Raiffeisen Leasing ne Shqiperi festoi mbremjen e djeshme 10 - vjetorin e saj ne Shqiperi. Me kete rast u organizua nje mbremje gala me pjesemarrjen e klienteve dhe partnereve te saj, perfaqesues te institucioneve publike e financiare ne vend, sipermarres... Lexo më shumë...

11 May 2016

Tremujori i pare i 2016: Raiffeisen Bank International raporton nje fitim te konsoliduar prej 114 milion Euro

Viene, 11 Maj 2016

- Te ardhurat neto nga interesi ulen 12.5 perqind nga viti ne vit ne 718 milion Euro (Q1/2015: 820 milion Euro)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative rriten 3.9 perqind ne 718 milion Euro (Q1/2015:  691 milion Euro)
- Provigjionet... Lexo më shumë...
29 Apr 2016

Raiffeisen Bank Shqiperi nderohet me çmimin “Banka me e Mire e Huaj” ne Shqiperi nga EMEA Finance

- Raiffeisen Bank International eshte "Banka me e mire ne Evropen Qendrore dhe Lindore dhe CIS"
- Revista e njohur britanike financiare dekoron Raiffeisen me 14 çmime
- RZB fitoi çmimin "Banka me e mire" ne Austri, RBI eshte ... Lexo më shumë...
28 Jan 2016

Raiffeisen Bank sponsorizon aktivitetin “Mbro privatesine tende gjate lundrimit ne internet”

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar aktivitetin “Mbro privatesine tende gjate lundrimit ne internet”, nje iniciative kjo e Komisionerit per te drejten e informimit dhe mbrojtjes se te dhenave ne bashkepunim me Ministrine e Arsimit dhe Sportit”.

Ky aktivitet... Lexo më shumë...

07 Dec 2015

Raiffeisen Bank: Agjencia tek Stadiumi Dinamo ne ambjente te reja

Raiffeisen Bank ka kenaqesine te njoftoje se ka transferuar Agjencine se saj tek Stadiumi Dinamo, ne ambjentet e reja prane kryqezimit te Komunes se Parisit me Rrugen Muhamet Gjollesha.  Banka ofron tashme nje ambjent te ri per te... Lexo më shumë...

23 Nov 2015

Raiffeisen Leasing blen portofolin e Tirana Leasing

Raiffeisen Leasing SH.A. ka finalizuar marreveshjen e blerjes se  portofolit te kompanisë së qerasë financiare Tirana Leasing SH.A., pjese e Grupit Bankar te Pireut, një ky proces i cili është lajmëruar pothuajse nje vit me... Lexo më shumë...

28 Oct 2015

Raiffeisen Bank sponsorizon Forumin Ekonomik ne Hong Kong

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar Forumin Ekonomik ne Hong Kong. Ky forum mblodhi perfaqesues te rendesishem te biznesit shqiptar si dhe te biznesit nga Hong Kongu dhe Kina me synimin per te identifikuar mundesite e bashkepunimit dhe investimeve te ndersjella.<... Lexo më shumë...

30 Sep 2015

Raiffeisen Bank sponsorizon rikonstruksionin e ambjenteve sportive te shkolles “18 Tetori”, Lushnje Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank nderohet me çertifikaten e mirenjohjes nga Bashkia Lushnje

Raiffeisen Bank ka sponsorizuar rikonstruksionin e ambjenteve sportive te shkolles “18 Tetori” ne Lushnje nje iniciative kjo e Ministrise se Zhvillimit Urban ne bashkepunim me Bashkine Lushnje.

Me kete rast, diten e marte ne 29 Shtator ne ambjentet e... Lexo më shumë...

19 Aug 2015

Raiffeisen Bank International gjeneron nje fitim te konsoliduar prej 288 milion Euro ne gjashte mujorin e pare te 2015

Vjene 19 Gusht 2015

- Te ardhurat neto nga interesi ulen 13.9 perqind ne 1,682 milion Euro nga viti ne vit (HY/2014: 1,954 milion)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative ulen 8.6 perqind ne 1,388 milion Euro (HY/2014: 1,519 milion Euro)
- Provigjionet neto per... Lexo më shumë...
04 Aug 2015

Gjirokastra shënon 10 vite si vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s, Raiffeisen Bank Shqiperi nderohet me titullin “Mirënjohja e Qytetit”

Qyteti i Gjirokastrës kremtoi 10 vjetorin e përfshirjes në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s. Për të festuar këtë ngjarje, bashkia e Gjirokastrës organizoi një seri aktivitetesh me komunitetin lokal, bizneset lokale... Lexo më shumë...

19 Jun 2015

Raiffeisen Bank dhuron gjak për fëmijet talasemike

Raiffeisen Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar ka organizuar për të gjashtin vit në rradhë fushatën për dhurimin e gjakut për fëmijët talasemikë në sloganin “Të dhurosh gjak, do të... Lexo më shumë...

22 May 2015

Tremujori i pare i 2015: Raiffeisen Bank International raporton nje fitim te konsoliduar prej 83 milion Euro

- Te ardhurat neto nga interesi ulen 16.2 perqind ne 820 milion Euro nga viti ne vit (Q1/2014: 979 milion Euro)
- Te ardhurat operative ulen 16.9 perqind  ne 1,118 milion Euro (Q1/2014: 1,345 milion Euro)
- Shpenzimet e pergjithshme administrative ulen 8.5 perqind... Lexo më shumë...
27 Apr 2015

Raiffeisen Bank do te trajnoje punonjesit civile per sherbimin ndaj klientit ne Policine e Shtetit

Raiffeisen Bank ka përkrahur iniciativën e Policisë së Shtetit për të trajnuar të rinj të përzgjedhur nga konkursi për punësim në zyrat e shërbimit të qytetarëve dhe operatorëve 129. Kjo iniciativë... Lexo më shumë...

09 Apr 2015

Evropa Qendrore perfiton nga lehtesimi i politikes monetare se Bankes Qendrore Evropiane

 

- Rritja ne Gjermani mbeshtet permiresimin ne rajonin e EQ
- Shqiperia: Ekonomia drejt ritmeve me te shpejta te rritjes

"Nen rajonet e  Evropes Qendrore dhe Lindore (EQL) vazhdojne te tregojne nje zhvillim... Lexo më shumë...

09 Mar 2015

Raiffeisen Bank financon sallat e pritjes ne komisariatet e policise se Tiranes

Drejtori i pergjithshem i Raiffeisen Bank, Z.Christian Canacaris se bashku me Ministrin e Brendshem Z. Saimir Tahiri kane inaguruar sot sallen e pritjes me qytetaret ne ambjentet e Komisariatit te Policise Nr. 1 ne Tirane. Keto ambjente te rehabilituara... Lexo më shumë...

06 Mar 2015

Raiffeisen Bank sponsorizon te paren qender rinore ne Shqiperi

Raiffeisen Bank ka mbeshtetur ngritjen e qendres se pare rinore ne Shqiperi, nje iniciative kjo e Ministrise se Mireqenies Sociale dhe Rinise per ngritjen e qendrave rinore ne te gjithe Shqiperine.  Hapja e ketyre qendrave ka si synim... Lexo më shumë...

24 Feb 2015

Raiffeisen Bank dhuron pajisje elektroshtepiake për familjet e dëmtuara nga përmbytjet ne jug te vendit

Raiffeisen Bank në Shqiperi duke pare situaten e rende te familjeve te demtuara nga permbytjet ne jug te vendit vendosi ti bashkohet nismes se Qeverise Shqiptare per te kontribuar ne ndihme te ketyre familjeve. Duke qene nje banke qe... Lexo më shumë...

23 Feb 2015

Raiffeisen Bank prezanton te paren zone vetesherbimi ne vend

Raiffeisen Bank hap degen e pare Self Service ne Shqiperi duke krijuar nje zone vetesherbimi te dedikuar per te gjithe klientet e saj. Eshte hera e pare qe nje dege e tille hapet ne Shqiperi.

Raiffeisen Bank,... Lexo më shumë...

13 Feb 2015

Drejtori i Pergjithshem i Raiffeisen Bank ne Shqiperi, Z. Christian Canacaris zgjidhet Kryetar i Shoqates Shqiptare te Bankave

12 shkurt 2015 - Asambleja e Anëtarëve të Shoqatës Shqiptare të Bankave zhvilloi në datë 11 shkurt 2015 mbledhjen e radhës, në të cilën sipas statutit, u mbajtën zgjedhjet për Kryetarin e ri të Shoqatës.<... Lexo më shumë...