Na kontaktoni

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

Financimi i menjehershem

Deshironi te blini produktet aq te domosdoshme per ju, por nuk keni sasine e nevojshme te parave per to? Financimi i menjehereshem eshte pergjigjja e problemit tuaj.

Financimi i menjehereshem eshte nje kredi bankare qe ju jepet te gjithe individeve me te ardhura te verifikueshme per te blre mallera prane disa dyqaneve te perzgjedhura nga banka

Ju mund te gjeni me poshte kushtet tona te financimit

Karakteristika te produktit:

Shuma e kredise deri ne 150,000 Leke
Financimi deri ne 100% te vleres se produkteve
Mundesi pagese deri ne 48 muaj
Dokumentacion minimal: dokument identiteti ( vertetim te ardhurash sipas rastit)

Perfitimet e produktit:

Financim brenda ne dyqan
Produktet qe deshironi behen tuajat ne cast
Aprovim i menjehereshem
Ju mund te shijoni menjehere perfitimet dhe te paguani gradualisht me keste te uleta mujore