Kontakt

Mesazhi i mirëseardhjes:

I nderuar Klient, 

Mirëserdhët në faqen e "Na kontaktoni" të Raiffeisen Bank Shqipëri!

Raiffeisen Bank Shqipëri synon të rrisë vazhdimisht kënaqësinë e klientëve të saj.

Ne besojmë se çelësi i arritjes së këtij qëllimi është përmes ofrimit të një shërbimi të shkëlqyer dhe ne besojmë se ju mund të na ndihmoni ta arrijmë këtë së bashku.

Ne ju jemi mirënjohës nëse ju ndani me ne opionionin  dhe mendimin tuaj për cilësinë e shërbimit në degët dhe agjencitë e Raiffeisen Bank Shqipëri.

Për të bërë një sugjerim, ankesë apo vlerësim për një çështje të caktuar, ju lutem përdorni formën e gatshme tek menuja e Na kontaktoni

Në këtë mënyrë, ne do të kuptojmë në detaje informacionin e marrë dhe do ju përgjigjemi me shpejtësi sipas rregullave të përcaktuara te Bankës.

 

Zëri juaj do të na ndihmojë të përmirësojmë shërbimet tona dhe të rrisim kënaqësinë e klientit. 

 

JU mund të na kontaktoni në: 

Telefon: 

  • 00355 4 2381 381  për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona. 
  • 0800 7777 (fix line) dhe 00355 4 2227 262  për çdo problem me kartën tuaj të debitit apo kreditit, me aktivizimin  apo bllokimin e tyre, blerjet online, etj. 

E-mail :

 

Departamenti i Mbledhjes së Huasë Retail mund të kontaktohet: 

Numër telefoni: 00355 4 2274 566  ose përmes
Adresa E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address), për çdo pyetje apo sugjerim që mund të keni.