Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

Sherbimet Online

Mirësevini në shërbimin e bankës elektronike - Raiffeisen DIREKT!

Ky është shërbimi që ju siguron akses në llogaritë tuaja 24 orë/ 7 ditë të javës dhe ju mundëson kryerjen e transaksioneve bankare në çdo kohë duke përdorur bankën elektronike - Raiffeisen DIREKT – Mobile, Internet dhe SMS Banking. Ajo që ju nevojitet për të përdorur këtë shërbim është një kompjuter me akses në internet dhe/ ose një telefon celeluar, pasi të jeni regjistruar si klient i Raiffeisen DIREKT.

Tani Raiffeisen Bank është gjithmonë HAPUR!

      Avantazhet kryesore të shërbimit Raiffeisen DIREKT:

24/ 7 akses në llogaritë tuaja
Pagesa nga shtëpia ose zyra juaj
Më shumë kohë për veten!


Ju urojmë punë të mbarë me shërbimin Raiffeisen DIREKT!