Raiffeisen DIREKT / Internet Banking

Raiffeisen DIREKT/ Internet Banking është shërbimi elektronik që ju mundëson kontrollin e llogarive tuaja dhe kryerjen e transaksioneve bankare 24 orë të ditës/ 7 ditë të javës duke përdorur thjesht kompjuterin tuaj. Raiffeisen DIREKT/ Internet Banking është i disponueshëm si për klientët individë ashtu edhe për bizneset e vogla.

Banka juaj është tashmë një “klik” larg dhe ju mund të:

Informoheni për:

 • balancat dhe levizjet e llogarive tuaja rrjedhëse;
 • balancat e depozitave dhe kredive;
 • nxjerrjet e llogarive – pasqyra të lëvizjeve në llogari
 • pagesat e kryera

Bëni pagesat tuaja për:

 • Kartat e kreditit
 • Shërbimet Publike, të tilla si Telefoni celulare, Ujësjellës dhe Albtelekom
 • Detyrimet e Taksave

 

Transferoni para:

 • midis llogarive tuaja personale brenda Raiffeisen Bank
 • nga llogaria juaj në llogari të bankave të tjera (transferta brenda Shqipërisë)
 • nga llogaria juaj në llogari të bankave të huaja në të gjithë botën (transferta jashtë Shqipërisë)
 • nga llogaria juaj rrjedhëse në llogarinë tuaj të kursimeve dhe anasjelltas

 

Ju lutemi klikoni KETU për të shkarkuar një Përshkrim të Përgjithshëm te shërbimit