Avantazhet

Avantazhet e Raiffeisen DIREKT/ Internet Banking

  • Veprime bankare në kohë reale
  • Banka juaj është gjithmonë hapur, 24/ 7
  • Kurseni kohë! Ju nuk keni pse të mbani rradhë në degë
  • Keni të garantuar sigurinë nëpërmjet komunikimit të enkriptuar dhe teknologjisë më të fundit
  • Mbani nën kontroll situatën tuaj bankare, paguani kur duhet dhe kontrolloni gjendjet e llogarive tuaja
  • Shfrytëzoni fleksibilitetin qe ju ofrojmë! Ju mund të vazhdoni të përdorni Degët, ATM dhe POS për nevojat tuaja.