Mobile Banking

Mirësevini në shërbimin e ri elektronik bankar - Raiffeisen DIREKT, Mobile Banking!

Ky është shërbimi që ju siguron akses në llogaritë tuaja 24 orë/ 7 ditë të javës dhe ju mundëson kryerjen e transaksioneve bankare në çdo kohë.  Ajo që ju nevojitet për të përdorur shërbimin është një telefon celular me akses në internet si dhe aplikimi pranë Bankës për t’u pajisur me këtë shërbim.

Raiffeisen Bank është gjithmone HAPUR, në çdo vend dhe në çdo kohë!

Mobile Banking është pjesë e gamës së produkteve E-Banking – Raiffeisen DIREKT që i mundëson përdoruesve individë dhe biznese të kryejnë transaksione bankare nëpërmjet telefonit celular. Mobile Banking i bën të mundur përdoruesit fleksibilitetin e marrjes së informacionit mbi llogaritë e tij ose kryerjen e transaksioneve bankare kudo dhe në çdo kohë, kjo vetëm nëpermjet celularit.  

Ju lutemi klikoni KETU për të shkarkuar një Përshkrim të Përgjithshëm të shërbimit