MPAY

Mirësevini në shërbimin elektronik të Raiffeisen Bank - MPAY!

MPAY është shërbimi që ju siguron kryerjen e pagesave nga telefoni juaj celular 24 orë/ 7 ditë të javës.  Ajo që ju nevojitet për të përdorur shërbimin është vetëm një telefon celular si dhe aplikimi pranë çdo dege të Bankës.

Raiffeisen Bank është gjithmone HAPUR, në çdo vend dhe në çdo kohë!

 

Paguaj abonimet e Digitalb me MPAY

Me kënaqësi ju njoftojmë se një pagese tjeter e re i është shtuar gamës së shërbimeve që ofrohen nëpërmjet MPAY.

Çdo klient i Bankës i regjistruar për MPAY do të ketë mundësinë të kryeje abonimet e Digitalb pa komision shtesë, thjesht dhe shpejt nëpërmjet telefonit të tij celular, duke aksesuar menunë MPAY dhe duke zgjedhur llojin e abonimit që dëshiron te paguaje. 

Si mund të kryhet një abonim ne Digitalb nga MPAY vetëm me 3 hapa?
    1 - Telefononi #777#
    2 - Zgjidhni 6.Digitalb nga menuja 
    3 - Regjistroni Smartcard dhe zgjidhni abonimin qe deshironi

M-PAY është një shërbim i thjeshtë që mundëson pagesat e faturave te telefonit, energjise elektrike dhe rimbushjen e kreditit të celularit duke përdorur telefonin, kudo dhe në çdo kohë - 24 orë/ 7 ditë të javës. Shërbimi mund të përdoret nga të gjithë llojet e telefonave celularë, pa patur nevojë për konfigurime të reja apo lidhje interneti. Kjo sepse ai bazohet në menunë USSD (#777#) dhe SMS që lidhet me telefonin tuaj. 

Çfarë është MPAY ?                                                                                                 

MPAY është mënyra më e thjeshtë për të kryer pagesa nëpërmjet telefonit tuaj celular.

MPAY ofrohet falas, pa komision për regjistrimin, mirëmbajtjen apo për transaksionet e kryera.

MPAY lidhet me numrin tuaj celular dhe mund të përdoret nga të gjithë llojet e telefonave celular, pa patur nevojë për konfigurime të reja apo lidhje interneti.

 

 

REGJISTROHUNI tani dhe filloni të përdorni menjëherë shërbimin MPAY!

Kontroll i Balancës

Kontrolloni në çdo moment gjëndjen e llogarisë tuaj bankare, të lidhur me shërbimin MPAY.

Hyni në menunë MPAY dhe zgjidhni  Kontroll i Balancës për të parë gjendjen e llogarisë tuaj.

 

Pagesë Faturash

Paguani faturat utilitare nga celulari juaj, pa komision. Mund të paguani dhe faturat e të afërmve krahas faturave tuaja. Mjafton të hyni në menunë MPAY dhe më pas të zgjidhni Paguaj Faturat. Zgjidhni shërbimin dhe më pas vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni pagesën

 

Një pagese e re utilitare i është shtuar gamës së shërbimeve që ofrohen nëpërmjet MPAY.

Ju do të keni mundësinë të paguani faturën e energjise elektrike pa komision shtesë, thjesht dhe shpejt nëpërmjet telefonit tuaj celular, duke aksesuar menunë MPAY dhe duke vendosur numrin e faturës që dëshironi të paguani. 

Si mund të kryhet një pagesë e faturës së energjisë elektrike nga MPAY vetëm me 3 hapa?
    1 - Telefononi #777#
    2 - Zgjidhni 5.OSHEE nga menuja 
    3 - Vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni

 

Për më tepër, duke qenë klient i MPAY mund të regjistroheni edhe për shërbimin SMS Alert duke dërguar tek numri 55000 një SMS me tekst OSHEE(hapësirë)nr.kontratës (nr. kontratës në formatin p.sh.:TR1G123456789012) dhe çdo muaj do të merrni një mesazh njoftues me sms në celularin tuaj për faturën e re të energjise elektrike dhe mund ta paguani menjëherë duke konfirmuar me sms. 

 

Rimbushje Elektronike (TOP UP)

Rimbushni numrin tuaj me parapagesë ose çdo numër tjetër celulari me parapagesë.

Hyni në menunë MPAY dhe zgjidhni Rimbush Kreditin e Celularit. Shtypni 1 për të rimbushur numrin tuaj dhe 2 ose 3 për të rimbushur një numër tjetër. Zgjidhni vlerën dhe konfirmoni rimbushjen.

 

SMS Alert

MPAY ju njofton me një SMS për pagesën e faturave mujore. Pasi të keni aktivizuar shërbimin MPAY dërgoni me SMS në 55000 numrin e kontratës për faturat që dëshironi të njoftoheni.

Me SMS Alert pagesa e faturave bëhet edhe më e thjeshtë. Ju do të njoftoheni menjeherë në momentin që fatura mund të paguhet. Mjafton ti përgjigjeni SMS-së njoftuese për të kryer pagesën.

 

Si të regjistroheni?                                                                                                      

Regjistrimi për shërbimin MPAY është i thjeshtë dhe i shpejtë. Gjithkush qe ka një llogari bankare në monedhën LEK në Raiffeisen Bank mund të regjistrohet pa pagesë.

Thjesht paraqituni në një nga degët e Bankës sonë dhe kërkoni për t’u regjistruar në shërbimin MPAY.

Proçesi i regjistrimit është i thjeshtë dhe zgjat vetëm pak minuta. Ju do të pajiseni me Kodin e Aktivizimit që në momentin e aplikimit, pa qenë nevoja të paraqiteni sërish në degë.

 

Filloni të përdorni menjëherë shërbimin:

  • Hyni në menunë MPAY duke thirrur #777#
  • Vendosni kodin PIN për aktivizimin e shërbimit
  • Formoni nje kodi personal të sigurisë PIN

 

1. Si mund të regjistrohem në MPAY?

Mjafton të paraqiteni në një nga degët e Bankës sonë dhe të kërkoni të regjistroheni me numrin tuaj celuar. Regjistrimi është pa pagesë dhe kërkon vetëm 5 minuta.

2. Cili operator celular më nevojitet për tu regjistruar në MPAY?

Mund të regjistroheni me numrin tuaj celular Vodafone Albania apo Eagle Mobile, me parapagesë apo kontratë.

3. Sa i sigurtë është MPAY?

Shërbimi MPAY është i lidhur me numrin tuaj celular dhe i mbrojtur nga kodi personal i sigurisë PIN, si i tillë mund të përdoret vetëm nga ju dhe të autorizohet vetëm nga ju. Për më tepër MPAY është licencuar nga Banka e Shqipërisë duke e bërë mënyrën më të sigurtë për të kryer pagesa.

4. Sa kushton MPAY?

Të gjitha shërbimet e MPAY ofrohen pa pagesë. Regjistrimi është falas, pa komision mujor dhe pa komision per pagesat që do të kryheni.

5. Sa kohë zgjat regjistrimi në Bankë?

Proçedura e regjistrimit është shumë e shpejtë. Mjafton të paraqisni tek Bankieri Personal numrin e telefonit celular dhe llogarinë rrjedhëse që do të përdorni për MPAY dhe të nënshkruani kushtet dhe termat e përgjithshme. Do të pajiseni menjëherë me një kod të sigurtë PIN të cilin mund ta përdorni për të aktivizuar shërbimin duke hyrë ne menunë #777#.

6. Mund të regjistrohem me më shumë se një llogari bankare në Raiffesien Bank?

Ju mund të lidhni vetëm një llogari bankare me shërbimin MPAY. Ndërkohë jeni i lirë të regjistroni llogaritë rrjedhëse ne bankat e tjera që ofrojnë këtë shërbim.

7. Mund të regjistrohem me llogarinë time në valutë të huaj?

MPAY mund te lidhet vetëm me llogarinë rrjedhëse në monedhën vendase LEK.

8. Nuk kam kredit në numrin tim celular. Mund të vazhdoj të përdor shërbimin?

Hyrja në menunë MPAY është falas. Ju mund të aksesoni shërbimin dhe të kryeni pagesa edhe nëse nuk keni kredit ne llogarinë e numrit tuaj celular.

9. Nuk kam gjendje në llogarine time bankare. Mund të vazhdoj të përdor shërbimin?

Po, ju mund të vazhdoni të përdorni MPAY por nuk do të mund të kryeni pagesa nëse nuk keni gjendje të disponueshme në llogarinë tuaj bankare.

10. Mund të përdor MPAY në një shtet tjetër?

Po, ju mund të përdorni shërbimin MPAY në çdo vend të botës ku telefoni juaj celular punon normalisht. Aksesimi ështe falas edhe kur përdoret jashtë Shqipërisë.

11. Kam ndryshuar numrin celular. Mund tëvazhdoj të përdor shërbimin?

Po, ju duhet të paraqiteni në degë për të ndryshuar numrin celular të lidhur me llogarinë tuaj MPAY. Kjo gjithmonë nëse numri juaj i ri i përket Vodafone Albania apo Eagle Mobile.

12. Nuk kam një llogari bankare. Mund të regjistrohem në MPAY?

Për të përdorur MPAY dhe për të kryer pagesa ju duhet të keni një llogari bankare. Hapja e një llogarie bankare në Raiffeisen Bank është falas dhe e sigurtë dhe ju ofron shumë avantazhe.

13. Mund të regjistrohem me më shumë se një numër telefoni celular?

Ju mund të regjistroheni vetëm me një numër telefoni celular lidhur me llogarinë tuaj MPAY.

14. Kam ndryshuar telefonin. Mund të vazhdoj të përdor shërbimin?

Po, MPAY funksionon me të gjithë tipet e telefonave celular dhe është i lidhur vetëm me numrin tuaj celular, si rrjedhojë mund të ndryshoni telefonin tuaj dhe përsëri të përdorni MPAY në të njëjtën mënyrë.

15. Çfarë ndodh me shërbimin tim MPAY nëse mbyll llogarinë bankare?

Për të vazhduar përdorimin e shërbimit ju duhet të keni të lidhur të paktën një llogari bankare.

16. Si mund te ç'regjistrohem nga MPAY?

Ju mund të çregjistroheni nga MPAY duke u paraqitur pranë një dege të bankës sonë dhe të kërkoni të çregjistroheni.

17. Më nevojitet një smartphonepër të aksesuar shërbimin MPAY?

Jo, MPAY funksionon me të gjithë tipet e telefonave celular.

18. Më nevojitet të instaloj programe të veçanta në telefonin tim celular?

Jo, ju nuk do të keni nevojë të instaloni asnjë program të ri apo të krijoni konfigurime të reja ne celularin tuaj. Pasi të regjistroheni mjafton të thërrisni #777# për të përdorur shërbimin.

19. Më nevojitet lidhje interneti?

Jo, ju nuk duhet të keni një lidhje interneti për të përdorur shërbimin. Për të aksesuar menunë mjafton që telefoni juaj celular të ketë mbulim nga operatori përkatës.

20. Po nëse bart numrin tim celular?

Bartja e numrit tuaj celular nuk do të ndikojë në shërbimin tuaj MPAY, për sa kohë do të përdorni një nga kompanitë celulare partnere me MPAY.

Ky Manual ka për qëllim t’ju ndihmojë dhe udhëzojë mbi mënyrën e përdorimit të shërbimit MPAY. Ndonëse ky shërbim është dizenjuar në mënyrë që te jetë sa më i thjeshtë dhe komod në përdorim, Ju këshillojmë të lexoni me kujdes udhëzimet para se të filloni të përdorni këtë shërbim.

Ju lutemi klikoni KËTU për të shkarkuar Manualin e Përdorimit

Avantazhet e shërbimit MPAY:

  • PA KOMISION
  • Pagesa e faturave dhe TopUp në çdo kohë 24/7.
  • Proçesi i regjistrimit i thjeshtë dhe i shpejtë
  • Shërbimi mund të aksesohet nga cdo tip telefoni celular
  • Kursen kohë dhe energji.
  • Shërbim i thjeshtë, i shpejtë dhe i sigurt