Avantazhet

Avantazhet e shërbimit MPAY:

  • PA KOMISION
  • Pagesa e faturave dhe TopUp në çdo kohë 24/7.
  • Proçesi i regjistrimit i thjeshtë dhe i shpejtë
  • Shërbimi mund të aksesohet nga cdo tip telefoni celular
  • Kursen kohë dhe energji.
  • Shërbim i thjeshtë, i shpejtë dhe i sigurt