Pagesa e Fatures se Energjise Elektrike

Ju do të keni mundësinë të paguani faturën e energjise elektrike pa komision shtesë, thjesht dhe shpejt nëpërmjet telefonit tuaj celular, duke aksesuar menunë MPAY dhe duke vendosur numrin e faturës që dëshironi të paguani. 

Si mund të kryhet një pagesë e faturës së energjisë elektrike nga MPAY vetëm me 3 hapa?
    1 - Telefononi #777#
    2 - Zgjidhni 5.OSHEE nga menuja 
    3 - Vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni

 

Për më tepër, duke qenë klient i MPAY mund të regjistroheni edhe për shërbimin SMS Alert duke dërguar tek numri 55000 një SMS me tekst OSHEE(hapësirë)nr.kontratës (nr. kontratës në formatin p.sh.:TR1G123456789012) dhe çdo muaj do të merrni një mesazh njoftues me sms në celularin tuaj për faturën e re të energjise elektrike dhe mund ta paguani menjëherë duke konfirmuar me sms.