Pagesë Faturash

Pagesë Faturash

Paguani faturat utilitare nga celulari juaj, pa komision. Mund të paguani dhe faturat e të afërmve krahas faturave tuaja. Mjafton të hyni në menunë MPAY dhe më pas të zgjidhni Paguaj Faturat. Zgjidhni shërbimin dhe më pas vendosni numrin e faturës dhe konfirmoni pagesën