Prezantimi i Shërbimit

Çfarë është MPAY ?                                                                                                 

MPAY është mënyra më e thjeshtë për të kryer pagesa nëpërmjet telefonit tuaj celular.

MPAY ofrohet falas, pa komision për regjistrimin, mirëmbajtjen apo për transaksionet e kryera.

MPAY lidhet me numrin tuaj celular dhe mund të përdoret nga të gjithë llojet e telefonave celular, pa patur nevojë për konfigurime të reja apo lidhje interneti.

 

 

REGJISTROHUNI tani dhe filloni të përdorni menjëherë shërbimin MPAY!