Rimbushje Elektronike (TOP UP)

Rimbushje Elektronike (TOP UP)

Rimbushni numrin tuaj me parapagesë ose çdo numër tjetër celulari me parapagesë.

Hyni në menunë MPAY dhe zgjidhni Rimbush Kreditin e Celularit. Shtypni 1 për të rimbushur numrin tuaj dhe 2 ose 3 për të rimbushur një numër tjetër. Zgjidhni vlerën dhe konfirmoni rimbushjen.