Kontakt

Raiffeisen Bank SHA
Rr.Kavajes, Nr.44
Tel. 00355 4 2381 381
Fax. 00355 4 2275 599
SWIFT SGSBALTX

Na Ndiqni

Self Service Zone

Raiffeisen Bank sjell risinë më të fundit me një zonë të dedikuar self service që ju mundëson shërbime 24 orë, çdo ditë të javës. 

Në këtë zonë të dedikuar vetë-sherbimi ju do të mund të kryeni:

- Tërheqje cash në ATM në LEK
- Tërheqje cash në ATM në EURO (prerje të vogla)
- Akses në Internet Banking 
- Akses në Mobile Banking

Për të përdorur shërbimin Internet dhe/ose Mobile Banking ju duhet të jeni regjistruar më parë si përdorues i ketyre shërbimeve në një nga Deget e Raiffeisen Bank. 

Ju mund të hyni në këtë zonë, duke përdorur si mjet aksesi një kartë debiti ose krediti të çfarëdo Banke.

 

Adresa: Pranë Kullave Binjake, Tiranë, Shqiperi  

 

Ju mirëpresim!