Inovatorë

Të apasionuar pas shërbimeve dixhitale dhe produkteve inovatore?

Dëshironi mënyra të reja dhe komode bankingu? Dëshironi të kontrolloni dhe veproni me paratë tuaja në çdo moment dhe në çdo vend? Dëshironi produktet më të reja në treg në dispozicionin tuaj?

Përfitimet tuaja

Paketa Raiffeisen DIGI ju ofron:

  • Llogaritë rrjedhëse në LEK Falas
  • Kartat e Debitit ne LEK Falas dhe Limite më të larta ditore në ATM dhe POS
  • Platforma Dixhitale RON Falas
  • Shërbimi i Pagesave KUIK Falas
  • Pagesa në nisje në LEK brenda vendit nprm. RON Falas

Ju mund të zgjidhni midis llojeve të aksesorëve SmartPay si PayBand dhe Sticker dhe hyni në botën më te re të pagesave të shpejta dhe sigurta me anën e një karte contactless Mastercard.

Faqet më të vizituara