Oferta Booking.com

Paguaj hotelin me kartën Raiffeisen dhe përfito menjëherë 4% zbritje të vlerës.

 

Raiffeisen Bank në bashkëpunim me Booking.com vjen me një ofertë fantastike për të gjithë kartëmbajtësit e vet.

Nëse rezervon dhe paguan një hotel, një apartament ose një shtëpi pushimi në booking.com duke përdorur kartën Visa ose Mastercard nga Raiffeisen Bank, përfiton 4% zbritje nga vlera që paguan në hotelet që mund të rezervohen në booking.com.

Kjo zbritje aplikohet menjëherë në momentin që jeni duke kryer rezervimin dhe pagesën e hotelit.

 

Si përfitohet ky kthim i vlerës?

HAPAT:

 Kliko në adresën booking.com nga faqja e Raiffeisenbank.al dhe rezervo në hotele, apartamente apo shtëpi pushimi, që janë pjesë e ofertës në të cilat identifikohet dhe është e llogaritur vlera e zbritur.

 Kryej rezervimin e hotelit në datat e dëshiruara me kartën Visa ose Mastercard të Raiffeisen Bank.

 

 

Faqet më të vizituara