Oferta Booking.com

Rezervoni pushimet tuaja me ofertat e Black Friday!

Kurseni të paktën 30% për pushimet tuaja gjatë gjithë vitit 2023, kur rezervoni deri më 1 dhjetor 2022.

 

Në këtë fundvit, Raiffeisen Bank në bashkëpunim me booking.com ju ofron 30% zbritje në destinacionet e përzgjedhura sipas ofertës të Black Friday!

Për më shumë, nëse rezervon dhe paguan një hotel, një apartament ose një shtëpi pushimi në booking.com duke përdorur kartën Visa ose MasterCard nga Raiffeisen Bank, përfiton 4% kthim të vlerës që paguan në hotelet që mund të rezervohen në booking.com.

Kjo ulje do të aplikohet pas largimit tuaj nga hoteli nëpërmjet rimbursimit në llogarinë tuaj të kartës.

Oferta është e vlefshme nga 17 nëntor 2022 deri në 1 dhjetor 2022!

 

Si përfitohet ky kthim i vlerës?

HAPAT:

 Kliko në adresën booking.com nga faqja e Raiffeisenbank.al dhe zgjidh hotelin që dëshiron.

 Kryej rezervimin e hotelit në datat e dëshiruara me kartën Visa ose MasterCard të Raiffeisen Bank.

 Pasi të kryeni udhëtimin dhe të largoheni nga hoteli banka Raiffeisen njoftohet për qëndrimin tuaj dhe nis procesin e kthimit të 4% të vlerës.

 

Faqet më të vizituara