Pagamarrës

Zgjedhja e bankës së duhur për të marrë pagën tuaj është një vendim shumë i rëndësishëm pasi Banka ku ju merrni pagën është partneri dhe këshilltari juaj financiar i besuar.

Ju do të mund të përfitoni shërbimin më cilësor vetëm duke zgjedhur më të mirët dhe që përmbushin kërkesat tuaja më të rëndësishme:

  • Paga kreditohet mesatarisht  brenda 30 minutave
  • Ju njoftoheni me SMS brenda 1 ore nga kreditimi i fondeve
  • Përfitoni nga rrjeti me i gjere i Degëve, ATM dhe POS në vend
  • Platforma dixhitale RON më e mira në treg
  • Produkte dhe Shërbime inovatore në dispozicionin tuaj

Përfitimet tuaja

Si klientë të rëndësishëm për bankën tonë, ju do të përfitoni kushte edhe më preferenciale për shumë nga produktet dhe shërbimet që ne ofrojmë:

  • Norma dhe kushte preferenciale për produktet e kredisë dhe Kartën e Kreditit
  • Deri në 5 paga limit Overdraft dhe Kartë Krediti
  • Limite edhe më të larta për veprimet me Kartën e Debitit

 

Ju mund të zgjidhni midis llojeve të aksesorëve SmartPay si PayBand dhe Sticker dhe hyni në botën më te re të pagesave të shpejta dhe sigurta me anën e një karte contactless Mastercard.

Faqet më të vizituara