Pensionist

Dalja në pension mund të jetë afër, ose ju tashmë e keni arritur atë. Jeta juaj ka ndryshuar, po ashtu edhe nevojat tuaja bankare.

Përfitimet tuaja

Paketa “Raiffeisen Relax” ofron produkte dhe shërbime me kushte lehtësuese dhe preferenciale.

  • Llogari rrjedhëse Falas
  • Kartë Debiti Falas
  • Tarifa preferenciale për transfertat në mbërritje në EUR
  • Pagesa automatike të faturave utilitare Falas
  • Fondi i Investimit

Faqet më të vizituara