Studentet

Raiffeisen Bank ka në fokus të veçantë nevojat e klientëve dhe përmbushjen e tyre plotësisht. Prandaj ne jemi përkushtuar në njohjen e këtyre nevojave dhe përshtatjen ndaj ndryshimeve të tyre, duke krijuar paketa produktesh dhe shërbimesh për çdo moshë, cikël dhe stil jete.

Studentët - Është koha për të filluar

Shumë prej jush mendojnë se është ende herët për të menduar për financat dhe manaxhimin e tyre, por në fakt kjo është koha më e mirë për ta bërë këtë gjë.

  • A keni dëshira?
  • I njihni nevojat tuaja?
  • I keni bërë planet për të ardhmen?

Nëse po, tani është koha të filloni të mendoni për realizimin e tyre.

Për të gjithë ju të rinj që vazhdoni studimet e larta ne ju vemë në dispozicion ofertën më të mirë Raiffeisen [email protected], pa asnjë kosto, ku ju mund të përfitoni produkte dhe shërbime falas:

  • Llogari rrjedhëse
  • Kartë Debiti
  • Platforma Dixhitale Raiffeisen ON
  • Shërbimi i Pagesave KUIK

Banka Raiffeisen ju uron suksese në studimet tuaja dhe ju mirëpret pranë sporteleve të shërbimit!

Faqet më të vizituara