Student

Raiffeisen Bank ka në fokus të veçantë nevojat e klientëve dhe përmbushjen e tyre plotësisht. Prandaj ne jemi përkushtuar në njohjen e këtyre nevojave dhe përshtatjen ndaj ndryshimeve të tyre, duke krijuar paketa produktesh dhe shërbimesh për çdo moshë, cikël dhe stil jete.

Shumë prej jush mendojnë se është ende herët për të menduar për financat dhe manaxhimin e tyre, por në fakt kjo është koha më e mirë për ta bërë këtë gjë.

  • A keni dëshira?
  • I njihni nevojat tuaja?
  • I keni bërë planet për të ardhmen?

Nëse po, tani është koha të filloni të mendoni për realizimin e tyre.

 

Përfitimet tuaja

Për të gjithë ju të rinj të moshës 18-25 vjeç që vazhdoni studimet e larta ne ju vemë në dispozicion ofertën më të mirë Raiffeisen [email protected], pa asnjë kosto, ku ju mund të përfitoni produkte dhe shërbime falas:

  • Llogari rrjedhëse
  • Kartë Debiti
  • Platforma Dixhitale Raiffeisen ON
  • Shërbimi i Pagesave KUIK

Ju mund të zgjidhni midis llojeve të aksesorëve SmartPay si PayBand dhe Sticker dhe hyni në botën më te re të pagesave të shpejta dhe sigurta me anën e një karte contactless Mastercard.

Banka Raiffeisen ju uron suksese në studimet tuaja dhe ju mirëpret pranë sporteleve të shërbimit!

Faqet më të vizituara