Paketa e Studentit Raiffeisen St@rt

Raiffeisen Bank: Gjithçka për studentin!

Raiffeisen St@rt, përfitoni produkte dhe shërbime falas.

Mbështetja për studentin në hapat e para të rritjes dhe formimit është vendimtare.

Raiffeisen Bank gjendet pranë me paketën gjithëpërfshirëse Raiffeisen Start.

Çfarëdo që i duhet një studenti në lidhje me banking, është prezente në këtë ofertë:

Kosto 0 dhe përkrahje maksimale për nisjen e duhur.

Raiffeisen Bank ka në fokus të veçantë nevojat e klientëve dhe përmbushjen e tyre plotësisht. Prandaj ne jemi përkushtuar në njohjen e këtyre nevojave dhe përshtatjen ndaj ndryshimeve të tyre, duke krijuar paketa produktesh dhe shërbimesh për çdo moshë, cikël dhe stil jete.

Shumë prej jush mendojnë se është ende herët për të menduar për financat dhe manaxhimin e tyre, por në fakt kjo është koha më e mirë për ta bërë këtë gjë.

  • A keni dëshira?
  • I njihni nevojat tuaja?
  • I keni bërë planet për të ardhmen?

Nëse po, tani është koha të filloni të mendoni për realizimin e tyre.

 

Përfitimet tuaja

Për të gjithë ju të rinj që vazhdoni studimet e larta ne ju vemë në dispozicion ofertën më të mirë Raiffeisen St@rt, ku ju mund të përfitoni produkte dhe shërbime falas

 

  • Hapja/ mirëmbajtja e llogarisë rrjedhëse
  • Kartë Debiti
  • Platforma Dixhitale Raiffeisen ON
  • Shërbimi i Pagesave KUIK

 

Paraqituni ne cdo dege te Raiffeisen Bank me karten e studentit dhe perfitoni paketen Raiffeisen Start.

Banka Raiffeisen ju uron suksese në studimet tuaja dhe ju mirëpret pranë sporteleve të shërbimit për të gjitha nevojat tuaja bankare.

Faqet më të vizituara