Hapësira të Dedikuara të Shërbimit Premium

Për komoditet të nivelit të lartë, status dhe privatësi gjatë shërbimit ne kemi krijuar:

  • Hapësira të dedikuara për t’ju shërbyer në 15 degë që ofrojnë Shërbimin Premium për ju. Këto kënde, janë ekskluzive për ju për të punuar në konfidencialitet të plotë.
  • CLUB kartë për të shmangur rradhët në çdo zonë të shërbimeve bankare. Mjafton të tregoni kartën CLUB dhe ju do merrni shërbimet e kërkuara në kohë shumë të shpejtë.
  • Menaxherë të Dedikuar të Shërbimit Premium, të cilët ju mundësojnë juve zgjidhje të shpejtë.