Njësi


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Veçori

64.7m²
Sipërfaqja

64.7m²
Sipërfaqje Ndertese

8350
Zona Kadastrale

5,000,000
Leke

Certifikatë pronësie

Shitur

Përshkrimi

 

Njesia nr. 6/445-N9 pozicionohet në katin përdhe të  ndërtesës 12 kat dhe është i orientuar në fasadën jugore te saj.Hyrja në njësinë  realizohet nga fasada perëndimore e saj nëpërmjet trotuarit që rrethon ndërtesen në të gjitha anët e saj, i cili është i shtruar me pllaka dekorative betoni.Njësia përbehet nga një ambient kryesor shërbimi dhe një ambient tualeti.Fasada kryesore e njësisë (fasada jugore) nga e cila kryhet aksesi në njësi është e realizuar me vetrate xhami masive të temperuar, të mbeshtetur në  profile metalike.

Harta

Bvl." Zogu i I-rë" ,Tiranë

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu