Apartament Durres


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Karakteristikat

3
dhomat

1
Banjo

66.5m²
Sipërfaqja

66.5m²
Sipërfaqje Ndertese

8512
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 •  Lloji i Pasurisë: Apartament
 • Sip.totale: 66.5 m2
 • Adresa: Rr." Ibrahim Buzhiqi" ,Durrës
 • SHITUR

Apartamenti ka siperfaqe te regjistruar 66.5m2 dhe ndodhet ne buze te rruges “Ibrahim Buzhiqi” e cila eshte degezim i rruges kryesore qe te con ne drejtim te Stadiumit.Apartamenti ndodhet ne katin perdhe dhe perbehet nga tre dhoma, nje korridor, nje nyje sanitare dhe ambjent i pershtatur gatimi ne korridor.Nyja sanitare eshte veshur me pllaka majolike dhe e pajisur me te gjitha elementet hidosanitar te domosdoshem me ndricim natyral. Banesa eshte me mur te perbashket me banesen tjeter perbri.

Vendondodhja

Rr. Ibrahim Buzhiqi, Durres