Truall + ndertese ne fshatin Pllane , Lezhe


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Karakteristikat

4849m²
Sipërfaqja

4424m²
Sipërfaqje Trualli

425m²
Sipërfaqje Ndertese

2995
Zona Kadastrale

Përshkrimi

Prona truall + ndertese ka siperfaqe trualli 4424 m2 dhe siperfaqe ndertese  te regjistruar 425 m2.

Prona ndodhet në zonen e fshatit Pllanë, te rrethit Lezhe, rreth 2km, ne vije ajrore nga qyteti i Milotit.

Ajo është e pozicionuar 1.5 km nga rruga nacionale Tirane-Shkoder dhe 0.8 km nga rruga nacionale Milot-Lezhë.

I gjithe territori nuk ka rrethim, eshte i hapur nga te gjitha anet. Hyrja realizohet ne kendin veriperendimor te territorit.

Zona përreth pronës është nje zonë fshati ku kombinohen parcelat e tokes are me  banesa 1 e 2 kateshe.

Rreth 170m ne vije ajrore, ne anen jugore kalon lumi Mat.

  • Cmimi: 2,500,000 Leke

Vendondodhja

Fshati Pllane, Lezhe