Ullishte Kryemedhenj Kavaje


 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Karakteristikat

250m²
Sipërfaqja

250m²
Sipërfaqje Trualli

2291
Zona Kadastrale

Përshkrimi

 • Lloji i Pasurisë: Ullishte
 • Sip.totale: 250m2
 • Dokument Pronësie: Çertifikatë Pronësie
 • Cmimi: 675,000 Leke
 • Adresa: Kryemedhenj,Kavajë

Prona e tipit Tokë Ullishte ndodhet në Kryemëdhenj, Kavajë, rreth 1.0  km në juglindje të Shkëmbit të Kavajës.Ullishtja eshte 250 m² dhe ka një formë të rregullt në plan.Zona në të cilën ndodhet prona objekt vlerësimi është një zonë kodrinore me karaktet rezidencial dhe bujqësor. Ndërtesat janë kryesisht pallate të reja 4-6 kt.Rrugica mes tokave e cila mundëson aksesin në pronë nëpërmjet pronave kufitare, është e shtruar me beton.

Vendondodhja

Kryemedhenj , Kavaje