09.08.2022

Banka Blen

1 USD = 111.3 Leke

1 EUR = 113.6 Leke

1 GBP = 136.5 Leke

1 CAD = 87.35 Leke

1 CHF = 118.2 Leke

1 AUD = 78.1 Leke

09.08.2022

Banka Shet

1 USD = 117.3 Leke

1 EUR = 119.6 Leke

1 GBP = 139.5 Leke

1 CAD = 90.35 Leke

1 CHF = 121.2 Leke

1 AUD = 81.1 Leke

09.08.2022

Banka Blen

1 USD = 111.3 Leke

1 EUR = 113.6 Leke

1 GBP = 136.5 Leke

1 CAD = 87.35 Leke

1 CHF = 118.2 Leke

1 AUD = 78.1 Leke

09.08.2022

Banka Shet

1 USD = 117.3 Leke

1 EUR = 119.6 Leke

1 GBP = 139.5 Leke

1 CAD = 90.35 Leke

1 CHF = 121.2 Leke

1 AUD = 81.1 Leke

Na Kontaktoni

Për cdo pyetje të përgjithshme për bankën, produktet dhe shërbimet tona.

Rrjeti i degëve / ATM

Gjeni degën, agjensinë ose ATM më të afër Raiffeisen

Si mund t’ju ndihmoj?
Kliko këtu