Frymëzuar nga JU!
Mirësevini në platformën e re dixhitale Raiffeisen ON.

Ju lutem klikoni butonin/ekranin më poshtë për të hyrë në Raiffeisen ON.
Platforma e re Raiffeisen ON do të zëvendësojë platformën ekzistuese Raiffeisen Direkt e cila do të jetë aktive deri në datën 30 Prill 2017. Prandaj ju sugjerojmë që të regjistroheni sa më shpejt në Raiffeisen ON dhe të përfitoni pa ndërprerje teknologjnë më të fundit, të thjeshtë dhe të sigurtë që kjo platformë ofron. Ju atë mund ta përdorni nëpërmjet kompjuterit personal, tabletës apo telefonit ‘smartphone’ 24/7.

Raiffeisen ON

Raiffeisen DIREKTNëse nuk jeni regjistruar ende në platformën e re dixhitale Raiffeisen ON, ju lutem shikoni video tutorialin më poshtë me instruksionet si të krijoni kredencialet tuaja dhe të regjistroheni me sukses.Për më shumë informacion rreth platformës së re dixhitale Raiffeisen ON, ju lutem shkoni në seksionin e platformës dixhitale Raiffeisen ON, në webpage. Klikoni në linkun më poshtë për të shkuar direkt:
https://www.raiffeisen.al/en/page/digital-platform-raiffeisen-on/
Gjithashtu nëpërmjet aplikacionit në telefon Raiffeisen ON, me shumë pak veprime ju mund të kryeni transaksione bankare kudo dhe kurdo.

Shkarkoni dhe instaloni aplikacionin mobile të Raiffeisen BankPër më shumë informacione rreth aplikacionit mobile, ju lutem shkoni në seksionin e duhur në webpage. Për të shkuar menjëherë, ju lutem klikoni në linkun më poshtë:
https://www.raiffeisen.al/en/page/download-and-activate-app/