Flexicredit Raiffeisenbank

PËR JU SHËRBIMET E BANKËS DUHET TË JENË TË THJESHTA,
TË SHPEJTA DHE TË SIGURTA.

Ne ju ofrojmë teknologjinë më të re, të thjeshtë dhe të sigurtë, të cilën mund ta përdorni nga çdo
Me platformën Dixhitale Raiffeisen ON ju mund të kryeni veprime bankare nëpërmjet kompjuterit,
smartphone-it ose tabletit tuaj pa qenë nevoja të paraqiteni në sportelet e bankave:

- regjistroheni online
- krijoni vetë kredencialet tuaja
- kontrolloni llogaritë, kursimet dhe kreditë në kohë reale
- transferoni para midis llogarive personale
- përdorni listën e përfituesve tuaj
- kryeni transferta brenda dhe jashtë vendit
- paguani lehtësisht faturat
- paguani detyrimin ose rrisni balancën e disponueshme të kartës suaj të kreditit me një klik
- hyni në aplikacionin mobile vetem me një PIN katërshifror
PËRFITIMET TUAJA:

Pa komision aplikimi / mujor për përdorimin e shërbimit.
Kontrolloni balancën e llogarive dhe transaksionet tuaja në kohë reale, 24 orë 7 ditë të javës.
Nuk është e nevojshme të drejtoheni në degët e Bankës apo kompanive utilitare.
Nëpërmjet Online Banking nga smartphoni juaj, mjafton te ruash detajet e një pagese
të mëparshme dhe mund të dergosh para tek i njëjti përfitues vetëm nëpërmjet 3 hapave të shpejta.
Teknologjia më e fundit aplikuar në të gjithë platformën, që ju të jeni të qetë
dhe mjaft të sigurtë për çdo veprim të kryer.


I Need

EUR

43.000


Repayment Team

MONTHS

32


Interest Rate Type

FIXED


Your Result

Standard

200


Monthly Installment


% x,xx


Interest Rate


% x,xx


Effective Annual Interest Rate


29.000


Total Amount payable


Raiffeisen Clients

190% x,xx% x,xx25.000
Detailed cost
Show Result

 

Top