DËRGO. PARA. MENJËHERË.

Be Kuik!

Më në fund mbërriti KUIK. Nga sot e tutje nuk keni nevojë të mbani para në xhep apo të prisni t’ju kthejnë paratë tuaja. Mund të dërgoni e te merrni para në mënyrë të sigurt, në kohë reale dhe falas.

Dërgoni dhe prisni para nga të afërmit apo të njohurit tuaj nëpërmjet aplikacionit KUIK.

Cfarë prisni? Nxitoni të regjistroheni në KUIK

Si të regjistrohesh Kuik?

Shkarko aplikacionin KUIK

1

Ndiq udhezimet e aplikacionit

2

Vendos te dhenat e kerkuara

3

Konfirmo

4

Vizito degën më të afërt të Raiffeisen Bank

1

Shkarko aplikacionin KUIK

2

Ndiq udhëzimet e bankierit

3

Si funksionon?

 
 

Vendos shumën

Zgjidh kontaktin të cilit do i dërgoni para

Vendos një përshkrim

Konfirmo me PIN ose Fingerprint/Face ID

Pagesa u krye

Pse të përdor KUIK?

  • Dërgo lekët e kafes ose të birrës që pagoi shoku kur dolët.

  • Apo je duke pritur lekët e drekës që pagove ti?

  • Duke përdorur KUIK mund të dërgoni dhe të merrni para sa hap e mbyll sytë.

  • Jo vetëm që merrni konfirmimin në moment, por dhe fondet bëhen të disponueshme në llogarinë tuaj bankare.

  • KUIK është më shumë se një mënyre pagese!

Powered By
Instalo Tani!