hands
hands
hands
hands
hands
është mënyra më e re e të paguarit shpejt dhe sigurt me anën e një karte contactless Mastercard.
 
është një aksesor që përmban një chip të një karte contactless.
është një aksesor që përmban një chip të një karte contactless.
Ju mund të zgjidhni midis Sticker dhe PayBand apo ti merrni të dyja!
hands
ofrohet për të gjithë individët të cilët kanë një llogari rrjedhëse në Raiffeisen Bank. Shërbejnë si karta debiti shtesë të lidhura me llogarinë rrjedhëse në monedhën Lek ose Euro.
Contactless është një mënyrë pagese e shpejtë, e thjeshtë dhe e sigurt, për blerje deri në 2,000 Lekë. Pagesat mbi 2,000 Lekë kryhen nëpërmjet PIN.

Llojet e aksesorëve

Sticker Mastercard me adeziv

  • Ngjitet në paisjen që ju dëshironi por kryesisht në smartphone
  • Nuk ka numër karte dhe emër të printuar
  • Përdoret vetëm për veprime contactless

PayBand Mastercard

  • PayBand Mastercard është një rrip dore në të cilin vendoset micro-tag (chip)
  • Mund të zgjidhni midis 3 ngjyra rripi
  • Është komode me material tepër cilësor (kundër alergjive)
Pse ?
  • Krijojnë lehtësi në aktivitetet e përditshme rutinë duke kursyer kohë
  • Janë të lehta dhe komode, shpesh opsioni më i mirë se të mbash portofolin.
  • Janë të pajisura me teknologji shumë të sigurt.
Ju mund të aplikoni në çdo degë të bankës duke shfrytëzuar avantazhet e rrjetit më të madh në vend. Dokumentacioni: Dokument identifikimi