Kredi Personale

Mos i kurseni dëshirat këtë sezon festash

KREDI PERSONALE

Mos i kurseni dëshirat këtë sezon festash

 • Norma interesi nga 2,9%
 • Deri në 7 vjet
 • Zgjidh këstin që dëshiron
Apliko tani

Norma interesi nga 2,9%

Deri në 7 vjet

Me kredinë personale përfitoni të gjithë

Me kredinë personale përfitoni të gjithë

Kredia Personale ofrohet për të gjithë individët të cilët janë të punësuar në organizata ose institucione të ndryshme shtetërore apo private, dhe me të ardhura nga paga lehtësisht të verifikueshme.

E ndërtuar sipas kërkesave të klientëve tanë dhe me një limit maksimal deri në 2,000,000 Lekë, me kredinë personale ne ju krijojmë mundësinë për të realizuar çdo dëshirë dhe plotësuar çdo nevojë tuajën!

Banka Raiffeisen është gjithmonë pranë jush si partneri juaj më besnik, me produktet e saj të cilat ju mund t’i përdorni për shumë qëllime, duke ju ndihmuar të plotësoni kërkesat tuaja dhe të realizoni dëshirat në çdo moment.

Apply now

Përfitoni nga avantazhet e tjera

 • Shuma e kredisë:
  100.000 - 2.000.000 Lekë

 • Afati i kredisë:
  6 muaj deri në 7 vjet

 • Dokumentacioni:
  Dokument identfikimi, vërtetim i të ardhurave & certifikatë familjare

 • Shpejtësi, thjeshtësi dhe lehtësi në përdorimin e fondeve.

 • Klientit nuk i kërkohet asnjë kolateral apo garanci

Ju mund të aplikoni në çdo degë të bankës duke shfrytëzuar avantazhet e rrjetit më të madh në vend.

Apliko për Kredi Personale

Formular Aplikimi Online
Që të jenë të përshtatshëm për të përfituar kredi, aplikantët duhet të përmbushin këto kushte:


1. Aplikanti duhet të jetë shtetas Shqiptar, nga 18 deri në 65 vjeç.

2. Aplikanti duhet të ketë një dokument identifikimi të vlefshëm.

3. Aplikanti duhet të punojë dhe jetojë në Shqipëri.

Rreth aplikimitTë dhëna personaleTë dhënat e kontaktit tuajTë dhënat e punësimit tuaj

Rreth aplikimit
Të dhëna personale
Të dhënat e kontaktit tuaj
Të dhënat e punësimit tuaj