Paketa për çdo nevojë

Së bashku mund ta kthejmë rrugëtimin tuaj në Raiffeisen në një eksperience unike. Ne ofrojmë mënyra bankingu sa inovatore, ashtu edhe të thjeshta në përdorim, të gjitha të konceptuara për të lehtesuar jetën tuaj.

Në varësi të nevojave tuaja për produkte dhe shërbime bankare ju mund të  zgjidhni Llogarinë Rrjedhëse apo Paketat tona me produkte dhe shërbime preferenciale.

 

  • Raiffeisen Start është një paketë e përshtatur për nevojat e individëve që ndjekin studimet e larta dhe i përkasin moshës 18-25 vjeç. Paraqitu me ID dhe vërtetim studenti për të aplikuar në degët tona! Suksese!

 

  • Paketa Raiffeisen Klasik është një zgjidhje e thjeshtë dhe efektive për të gjithë klientët që kryejnë veprime bazë bankare. Nëpërmjet kësaj pakete, klientët pagamarrës dhe jo pagamarrës mund të përfitojnë nga kushtet preferenciale për llogaritë rrjedhëse dhe kartat e debitit në monedhën LEK, si dhe transfertat e parave që kryhen nëpërmjet platformës dixhitale RON. Nëse jeni të interesuar për të aplikuar për këtë paketë, mund të paraqiteni në degët e bankës Raiffeisen me ID-në tuaj!

 

  • Paketa Raiffeisen Partner është një paketë e përshtatur për të gjithë të apasionuarit pas teknologjisë, inovacionit dhe që kërkojnë mënyra të reja dhe komode banking, duke i shpërblyer klientët. Paraqitu vetëm me ID për të aplikuar në degët tona!

 

  • Paketa Raiffeisen Elitë është paketa e dedikuar për të gjithë klientët që kanë një përdorim të gjerë të produkteve bankare duke ofruar kushte preferenciale për llogaritë rrjedhëse në të gjitha monedhat, kartat e debitit (përfshirë dhe gold) dhe transfertat e parave. Paraqitu vetëm me ID për të aplikuar në degët tona!

 

  • Raiffeisen Relaks është një paketë e përshtatur për nevojat e individëve që kanë dalë në pension. Paraqitu me ID dhe vërtetim pensioni për të aplikuar në degët tona!

Faqet më të vizituara