Shtojini ngjyra të arta moshës tuaj

Dalja në pension mund të jetë afër, ose ju tashmë e keni arritur atë. Jeta juaj ka ndryshuar, po ashtu edhe nevojat tuaja bankare.

Ne ju ndihmojmë të ruani dhe manaxhoni sa më mirë të ardhurat që keni akumuluar nga vitet e vyera të punës tuaj.

Oferta jonë “Raiffeisen Relax” ju jep më shumë:

 • Lehtësi duke lënë bankën të kujdeset për financat tuaja
 • Kursime duke përfituar shërbime dhe produkte me çmime të favorshme
 • Siguri , fondet tuaja janë në duar të sigurta dhe ne ju ndihmojmë ti perdorni ato në mënyrë efikase
 • Kohë për të kaluar pranë familjarëve tuaj të dashur

Ne kujdesemi per ju…

 • Stafi ynë profesional ju ndihmon në kryerjen e veprimeve bankare
 • Banka Raiffeisen ju fton të paraqiteni në degët tona për të marrë informacion mbi të rejat e fundit nga Banka

Produkte dhe shërbime preferenciale

Zgjidhni midis produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë për ju, me kushte lehtësuese dhe preferenciale.

 • Llogari rrjedhëse
 • Kartë Debiti
 • Tarifa preferenciale për transfertat në mbërritje në EUR
 • Pagesa automatike të faturave utilitare
 • Fondi i Investimit

Faqet më të vizituara